marți, 1 februarie 2011

Anunt de la Cameron

Poza noua cu Bronson

Alte poze de pe platourile de filmare BD

Fan art: Poster de Breaking Dawn 2

Breaking Dawn Premiere Dates for USA AND UK?!

2 poze noi cu Kellan (ST. Bernard Project)

imagebam.com imagebam.com
sursa

Chelsea Lately vorbeste despre Robert & Kristen

Mica Renesmee deja i-a intalnit pe noamzi?

Poze cu Ashley pentru Shape Magazine



imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

La Multi Ani,Rachelle!



Astazi, actrita Rachelle Lefevre a implinit 32 de ani ! ii uram  LA MULTI ANI !

Manip : Kristen insarcinata

Zvon

Poze noi cu Tinsel

Interviu cu Ashely Greene în Teen Vogue


Ashely Greene

Ashley Greene a apărut alături de căţeluşul ei în noul pictorial din revista Teen Vogue iar în interviu a vorbit despre iubitul ei, Joe Jonas, despre Miley Cyrus şi noile roluri.

De asemenea puteţi vedea şi un video de la photoshoot:

despre prima întâlnire cu Joe Jonas: Ne-am cunoscut prin prieteni comuni în Londra, ceea ce e comic pentru că noi amândoi locuim în Los Angeles. Deja i-am cunoscut părinţii şi el pe ai mei, şi asta este genul de relaţie pe care ne-am dorit-o. Este un scumo şi are simţul umorului, ceea ce este foarte important pentru mine.

despre programul ei încărcat: Sunt puţin workaholică. Devii la un moment dat obosit să alergi de colo-colo, şi după o zi grea chiar ţi-e dor de familie şi prieteni.
despre colaborarea cu Miley Cyrus alături de care a filmat a€œLOL: Laughing Out Loud”: Este mai tânără, dar ne-am putut înţelege probabil şi din cauză că a trecut prin atâtea, ca o persoană de 40 de ani.despre rolurile noi: Oricât de mult aş iubi rolul Alice din Twilight, sunt încântată să arăt că pot juca şi alt tip de personaje.

despre planuri de viitor: Momentan mă aflu într-un loc extraordinar, şi sunt multe oportunităţi. Cred că ar fi o prostie să îmi iau acum o lună de pauză. Atâtea persoane ar da orice să fie în locul meu.

Vot pentru Kristen

poza noua/veche cu Kristen

Rober,Peter,Kellan pe platoul de filmare BD

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Trailer Breaking Dawn Part 2