marți, 13 aprilie 2010

Interviu cu Robert in revista " El Escolar"



Q:Ce caracteristica ai in comun cu,personajul tau,Edward?
R:Cred ca incapatanarea.Sunt cam obsesiv si posesiv.

Q:Esti o persoana romatica in viata reala?Care este cel mai romantic lucru care l-ai facut?
R:Nu facut multe chestii romantice in viata mea.

Q:Twilight te-a facut unul dintre cei mia faimosi actori din lume.Cum ti-a schimbat asta cariera?
R:Inca sunt uimit.Oamenii iti ofera slujbe la care nu ai visat vreodata,dar este si socant ca nu trebuie sa te prezinti la nicio auditie.Este o situatie socanta din mai multe puncte de vedere.

Q:In toate intalnirile pe care le-ai avut cu fanii,a facut vreo unul ceva care sa te faca sa razi?
R:Da,mai tot timpul.Mereu mis e pare amuzant cand vin oameni mai in varsta.A venit o data o doamna care avea cam 90 de ani.E destul de ammuzant.

Q:Il apreciezi pe Edward mai mult cu fiecare film?
R:Cand am citit "New Moon"am avut idee cum trebuie sa-l interpretez in primul film.Este aceeasi idee de care ma leg,la fel ca si umanizarea lui Edward.In primul film este un personaj static de la inceputul la sfarsitul filmului,un personaj ideal;dar in al doilea film el face o greseala care este recunoscuta de toti,inclusiv de el.De cand am citit cartea mi-a placut de el ca personaj si am incercat sa transit aceleasi sentimente de la primul film.

Q:Daca ar fi o lupta intre Edward si Jacob,cine ar castiga?
R:Nu stiu.Cred ca Edward ar castiga,daca am citit eu corect cartea.Deci cred ca as putea sa zic asta,din cauza ego-ului meu.

Q:Si daca ar fi o lupta intre tine si Taylor?
R:Am auzit acum cateva zile ca Taylor a acceptat o lupta cu jurnalistii.Eu nu as accepta asa ceva niciodata.Si dupa ce am vazut casetele cu Taylor practicand arte martiale de la 9 ani,clar nu as accepta nimic.

Q:Cum ti se pare transormarea fizica a lui Taylor?
R:Nu l-am vazut pe Taylor inainte decat atunci cand a inceput sa filmeze pentru "New Moon",iar cand l-am vazut reactia mea a fost ca a celorlalti.Era ceva de genul"Mmmm...acum trebuie sa ma duc la sala



Interviul in engleza il puteti  gasi Aici

The Dauly 10 -Robstenin Budapesta-

<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/video/xcxd0o_the-daily-10-couples-update-rob-and_shortfilms"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.dailymotion.com/swf/video/xcxd0o_the-daily-10-couples-update-rob-and_shortfilms" width="480" height="360" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></object><br /><b><a href="http://www.dailymotion.com/video/xcxd0o_the-daily-10-couples-update-rob-and_shortfilms">The Daily 10 - Couples Update - Rob and Kristen in Budapest</a></b><br /><i>&Icirc;ncărcat de <a href="http://www.dailymotion.com/officialspunkransom">officialspunkransom</a>. - <a href="http://www.dailymotion.com/ro/channel/shortfilms/featured/1">Full seasons and entire episodes online.</a></i>

Poza noua de la filmarile THY

Peter si sotia la doctor

O alta fana in Budapesta

Jamie ,va canta cu trupa sa,in Londra

New "New Moon" Still of Edward

Rob e noul kurt cobain?


Cică, văduva fostului solist de la Nirvana, Courtney Love l-ar vrea peRobert Pattinson în rolul lui Kurt Cobain, în filmul biografic al trupei, intitulat All Apologies.
Văduva rockărului a bătut palma cu Universal Pictures pentru pelicula care va reda povestea vieţii lui Kurt Cobain şi care-i va aduce un car cu bani. Ei bine, stimabila a şi început să pună tot soiul de condiţii. Prima ar fi că-l vrea pe actorul din Twilight să-l întruchipeze pe solistul care s-a sinucis în 1994, iar pe ea ar urma s-o joace Scarlett Johansson!
Hah! Scarlet e o femeie frumoasă, Courtney, o alcoolică ordinară! Va fi nevoie de multă muncă la machiaj ca s-o urâţească…
Dar revenind la Robert, se pare că acesta a încercat insistent s-o contacteze pe Courtney, în speranţa că va obţine rolul. Cert este că Robert are unele trăsături care-l favorizează pentru rolul rockărului dependent de heroină. Plus că, a dovedit deja că poa’ să mimeze oricând faţa unui om stors de vlagă! Practic, nu trebuie decât să-şi pună o cămaşă flanel! :P

Kristen Stewart il iubeste pe Robert Pattinson. Vezi de ce…


Kristen Stewart are din nou de furca cu fanii Twilight, dupa ce a spus ca ceea ce simte pentru Robert Pattinson este intr-adevar.. dragoste!
Totusi, este vorba numai despre o dragoste “platonica”, pare sa zica tanara actrita: “Il iubesc pe Rob pentru ca vrea sa fie cel mai bun in cea face, intotdeauna. Rob este sexy, este un artist care simte puternic. Asta poate pentru ca este britanic. Este inalt, pare sa se gandeasca tot timpul la ceva si este incredibil de haios. Ador felul in care canta. Imi frange inima. Rob este si un mare mincinos, asa e el si nu se poate abtine!”.
Cuplul pe care si-l doresc milioane de fani se indreapta cu pasi repezi spre o relatie foarte serioasa, cei doi petrecand weekend-ul trecut impreuna, in Budapesta, pentru a serba ziua de nastere a lui Kristen. Iar zvonurile merg din ce in ce mai mult spre o nunta…
Se casatoresc oare Robert Pattinson si Kristen Stewart?


SURSA

Editie de colectie New Moon in suedia







Kristen in teen vogue 2004

Coperta Twilight

poze cu billy

Two new "Remember Me" Stills

Eclipse Cast give shoutouts at Twilight Fan Event Berlin

Christian Ricci talk about Robert Pattinson


Christina Ricci talks about Robert Pattinson
ÎncÄ�rcat de Innocenteyes86. - Classic TV and last night's shows, online.

New videos of Rob on the set of Bel Am





Trailer Breaking Dawn Part 2