duminică, 20 martie 2011

FanMade














Ashley la cina cu parintii sai

Prima poză cu Tinsel Korey pentru NY Smash Magazine

Sa fie Rob si Kris la nunta vedetei Reese Witherspoon?

Se pare ca in cursul zilei de 26 martie a.c. actrita Reese Witherspoon se va casatorii cu Jim Toth,cu care este impreuna de un an si jumatate.
HollywoodLife anunta ca pe lista de invitati sunt multe persoane importante si avand in vedere ca dupa cum bine stiti Reese Witherspoon a jucat alaturi de Rob in Wather for elephants este posibil ca el sa fie invitat,alaturi de iubita lui,Kristen.
Ramane sa vedem,nu?

Nikki Reed pt DoSomething.org

imagebam.com imagebam.com 

Robert vorbeşte despre divorţ




Robert Pattinson ce datorează totul Amurgului şi care participă la Saga ce a proporţionat cele mai minunate momente din viaţa mea.
Pattinson recunoaşte că la finalul seriei Saga va fi un moment dureros:"Oricine zice că se căsătoreşte cu asta e nebun.Înainte de asta Amurg am făcut o mică şedinţă.Îmi place să lucrez în filme.Îmi place totul la oameni.El a avut un mare moment peste tot.Exprimarea e genială.Simplitatea e ciudată.A devenit o parte importantă împortantă din viaţa mea.Este precum divorţul de cineva.Şi este Robert Pattionson că fie ce o fi cursul carierei lui il va datora Saga care i-a permis să se transforme într-un mit într-un timp foarte scurt.De asemenea mai este şi succesul Amurgului ce a permis firmei cinci producţii în ultimii doi ani,alături de actori şi de actriţe care au câştigat alături de el Oscar.
Sunt multe alte lucruri care Pattinson îi datorează Amurgului.Curând va trebui să trăiască fără Saga.

sursa

Poza noua/veche cu Kris,Nikki si Taylor

Kellan Lutz in LAX [ 15.03.2011]

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Poze cu Angela Sarafyan pt Scene Today


imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Poze noi/vechi cu Robert

Gifs cu Rob la MTV

Poze noi/vechi cu Kristen @"Welcome To The Rileys"

Trailer Breaking Dawn Part 2