vineri, 7 mai 2010


eclipse twilightCu toate ca 30 iunie este data in care mult asteptatul film cu vampiri si varcolaci din Saga Twilight va fi lansat in cinematografeledin toata lumea, “Eclipse” va putea fi vazut pentru prima oara, intr-o lansare mai restransa, pe 24 iunie, in cadrul L.A. Film Festival.
Din pacate fanii nu vor avea acces la acest eveniment, avand in vedere ca este nevoie de invitatie pentru a face parte din spectatori.
6 zile in plus sau in minus nu sunt atat de multe, asa ca va invitam sa aveti rabdare.

O noua poza Eclipse


Kristen Stewart
Actrita de 20 de ani a acordat un interviu revistei Elle si a vorbit deschis despre modul in care este perceputa de cei din jur:
(despre partile neplacute ale celebritatii): Odata cineva a batut la camera mea de hotel si mi-a cerut un foc, apoi a adaugat ca este un mare fan. L-am intrebat: “Tu chiar ai nevoie sa-ti aprinzi tigara? De unde stiai in ce camera sunt?” Ideea e ca nu pot fi un moment singura, iar mie imi place sa petrec timp singura.
despre atitudunea ei, criticata de presa: Cred ca este amuzant pentru atunci cand sunt pe scena sa accept un premiu ei cred ca sunt agitata si ca ma simt ciudat – ceea ce-i adevarat – dar aceasta atitudine e interpretata gresit de ei.
Urasc sa mi se spuna ca nu-mi pasa deloc, pentru ca nimanui nu-i pasa mai mult decat mie.
despre Taylor & Robert: Nu imi voi trada niciodata relatiile vorbind despre ele. Mi s-a spus:” S[une cu cine te intalnesti. Si apoi lumea isi va pierde interesul." Nu-i adevarat. Atunci vor cere detalii
Lumea spune ca ma comport mizerabil tot timpul. Nu sunt asa dar mereu este cineva care tipa la mine ... Si cateodata trebuie sa ma abtin sa nu izbucnesc in lacrimi...este pur si simplu o reactie psihica la toata energia care vine inspre mine.

Rachelle Tweets

Taylor Fame comic book

O alta poza cu Rob in Lax

Summit isi actualizeaza twitter-ul

Rob surprise visit to one Lucky Fan's House

Poza noua cu Kristen la Oscar

Kellan Lutz – cel mai cool tip din Twilight

Interpretul lui Emmett Cullen din seria „Twillight” i-a întrecut în popularitate atât pe Robert Pattinson, cât şi pe Taylor Lautner, colegii lui din seria cu vampiri.
Acest lucru se întâmplă datorită faptului că este unul dintre cei mai sexy actori, la cei 25 de ani pe care îi are.
În plus, are o relaţie cu suişuri şi coborâşuri şi este tot mai mult urmărit de paparazzi.
„Nu eram atât de urmărit când jucam în serialul „90210”. Acum probabil că am mai mulţi fani decât aveam înainte”, a declarat Kellan Lutz

Bella&Edward Cullen FanMade Breaking Dawn Posters

Prima poza de la Oprah

New Kristen EllE Magazine Outtake

Kristen si Robert ajugand in LAX

Noi personaje in eclipse

Trailer Breaking Dawn Part 2