duminică, 27 iunie 2010

Imagine noua de la filmarile Eclipse


Sursa

Robsten semnand un FanMade

Asa face misto Rob de toti!


Nu exista niciun star la ora actuala despre care sa existe mai multe zvonuri decat despre Rob.Povestile actorului Robert Pattinson incep de la "miroase urat" si "si-a facut un implant de penis",pana la "are paduchi".Si cine este vinovat pentru aceste toate barfe?Insusi Robert!

Tanarul de 24 de ani se distreaza teribil sa arunce in public cate o gluma de genul acesta."A fost foarte amuzant cand am spus intr-un interviu ca sunt alergic la vegine",rade Rob.Bineinteles ca a zis-o doar la misto dar de ce face asta?"Uneori nu stiu ce sa spun"dezvaluie actorul ridicand din umeri."Si atunci spun ceva haios dar se pare ca umorul meu este ciudat ,pentru ca nu se prinde nimeni...".
Nici cu fanii nu se abtine:"Odata m-a intrebat o fata ce trebuie sa faca pentru a-mi atrage atentia."Dezbraca-te" i-am spus,dar in secunda urmatoare mi-a fost jena.Nu ma gandesc la ce zic,cred ca e gol capul meu.Nu e nimic inauntru".
De curand a marturisit ca motivul pentru care s-a tuns au fost paduchii.Nu este adevarat,desigur!Suvitele lui au trebuit taiate pentru noul proiect la care lucreaza "Water for Elephants".Rob ii ia peste picior pe toti!
Oprah Winfrey i-a intrebat pe Rob si pe Kristen despre iubirea lor.Actorul a spus repede:"E insarcinata!" Kristen a continuat:"Dar el vrea sa duca sarcina"."Ii place pur si simplu sa socheze..."a declarat Kristen.
Sursa

Nikki si Elizabeth in Seattle





Sursa

Alte poze de la conferinta de presa















Peter in drum spre San Diego


Twilight Night in San Diego





Photobucket
Photobucket
Photobucket
miley varcolac Miley Cyrus l ar sfasia pe Robert Pattinson
Intrebata de revista E! online despre premiera filmului Twilight Eclipse si despre “batalia” dintre fanii vampirilor si ai varcolacilor, Miley Cyrus a spus ca ar alege cu siguranta tabara varcolacilor, reprezentati de Taylor Lautner si gasca sa.
Asadar, daca ar fi fost in locul lui Kristen Stewart iar Robert Pattinson s-ar fi dat la ea, Miley si-ar fi aratat coltii si ar fi sarit la beregata seducatorului Rob.

Barfa: Robert Pattinson, tandru cu Kristen Stewart pe acoperis

robert pattinson kristen stewart 530x375 Barfa: Robert Pattinson, tandru cu Kristen Stewart pe acoperis
Dupa lansarea Twilight: Eclipse, Robert Pattinson si Kristen Stewart au luat parte la o petrecere cu multa sampanie care a avut loc pe acoperisul unui hotel.
Cei prezenti la petrecere spun ca actorii din rolurile principale, Kristen si Robert, au schimbat tandreturi toata noaptea, Pattinson fiind in principal cel care s-a dat la colega sa de platou.
In ce priveste filmul proaspat lansat, Robert Pattinson a declarat fericit ca acesta contine scene fierbinti de sex, fireste, intre el si Kristen Stewart.

Robert Pattinson mentionat in Hannah Montana

Eclipse Book Recap: Chapter 16 "Epoch" and chapter 17 "Alliance"


Sarutul dintre Jackson si Ashley

Image and video hosting by TinyPic

8 minute din Eclipsa.


Sursa

Gif with Robsten

http://www.gifsoup.com/view/786357/rkmeet-o.gif

Petter Facinelli Twiter with Photo

Image and video hosting by TinyPic
Sursa

Jackson o saruta pe Ashley?





Sursa

Robert vorbeste despre Kristen


Actorul din Twilight Saga-care joaca rolul vampirului Edward Cullen,fata de presupusa lui iubita,care joaca rolul lui Bella Swan -ii place sa vada cat de mult s-a schimbat actrita de 20 de ani,de cand au inceput filmarile si sustine ca sunt atat de apropiati incat nu mai au nevoie de comunicare verbala.
El a spus: " Ce imi place in special la ea este ca este exact ca mine ,nu ametita de fani si atentia presei.Ea ramane sincera si desteapta pentru varsta ei.Cu fiecare film ea s-a maturizat.In timpul filmarilor  Eclipse,am realizat ca s-a maturizat mult si a devenit o femeie adevarata.Si bineinteles ,este mult mai usor sa lucrez cu o persoana cu care am mai lucrat "
"Ne intelegem reciproc fara cuvinte.Pot sa ii spun lui Kristen toate problemele mele.Dar sincer nu trebuie ..pentru ca ea este in aceeasi situatie ca mine."
Actorul de 24 de ani spune ca este recunoscator pentru suportul  pe care Kristen il ofera atat pe platouri cat si inafara.
El a explicat pentru revista ruseasca "Grazia" : " Lui Kristen chiar ii pasa de mine.Sunt foarte recunoscator pentru asta.Ea este cea mai sincera si autentica persoana pe care am intalnit-o vreodata.Ea intotdeauna asculta sfaturile ce nu tin de interesele ei"
Fata de sentimentele lui Kristen ,Robert nu crede in iubire eterna.
El a adaugat:"Ideea imi suna ciudat.E atat de plictisitor sa-ti petreci intreaga viata cu aceeasi persoana"
Sursa

After Party Photo



imagebam.com
imagebam.com

11 News Coverage of the eclipse premiere

Trailer Breaking Dawn Part 2