luni, 5 iulie 2010

Fana disperata rau


Sursa

Cei trei din Twilight, onorarii de cel puţin 25 de milioane pentru Breaking Dawn

Cei trei din Twilight, onorarii de cel puţin 25 de milioane pentru Breaking Dawn
The New York Magazine a pus mâna pe o informaţie fierbinte cu privire la onorariile lui Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, tinerii transformaţi în celebrităţi de seria Twilight.

Se pare că pentru ultimele două filme ale seriei, cele două Breaking Dawn, cei trei au onorarii garantate de 25 de milioane de dolari. Asta nu e totul: onorariul va fi de 25 de milioane plus 7,5 procente din încasările cele două filme.

Un calcul simplu făcut de The New York Magazine arată că, dacă cele două Breaking Dawn vor avea un succes comparabil cu cel al lui Lună Nouă, cu încasări mondiale de 710 milioane anul trecut, suma finală primită în conturi de cei trei s-ar ridica la 41 de milioane de dolari.

Cel mai mare succes financiar dintre cei trei l-ar putea avea în 2011 Taylor Lautner. Pe lângă zecile de milioane pentru Breaking Dawn, actorul de 18 ani a semnat un contract de 7,5 milioane de dolari pentru filmul cu supereroi Stretch Armstrong.
Sursa

Eclipsa e sub Luna nouă

Eclipsa e sub Luna nouă
Saga Amurg: Eclipsa a vândut bilete în valoare de 162 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada, anunţă producătorul Summit Entertainment, citat de Reuters.

Cifrele sunt sub încasările celui de-al doilea film din Saga Amurg, Lună nouă, care încasa 173 de milioane în primele cinci zile de rulare anul trecut în noiembrie.
Motivul vehiculat de analiştii pieţei cinematografelor din SUA este Ziua Independenţei, în timpul căreia americanii preferă să petreacă timpul în familie şi nu la cinema.
În ceea ce priveşte încasările la nivel global, filmul regizat de David Slade a câştigat 100 de milioane de dolari din 42 de ţări. Luna nouă a încasat 118 milioane din 25 de ţări.
Sursa

The Twilight Saga: Eclipse i-a “eclipsat” pe toti in box-office


eclipse
De cand cu seria Twilight, celor de la Summit Entertainment le intra bani in cont pe banda rulanta. Lansarea celui de-al treilea filmThe Twilight Saga: Eclipsea avut, dupa cum era de asteptat, incasari record. Lansat strategic in weekendul in care americanii si-au serbat ziua nationala, Eclipse i-a eclipsat pe toti in box-office, cu incasari de 69  milioane de $ inregistrate in weekend. O surpriza neasteptata a venit insa din partea celui mai noufilm regizat de M. Night Shyamalan – The Last Airbender, care si-a adjudecat in doar 3 zile deloc neglijabila suma de 40,7 milioane de $.
Fostul lider al ultimelor 2 saptamani, animatia Toy Story 3 si-a incheiat suprematia in box office, insa continua sa se mentina printre pozitiile fruntase cu  un total de 289 milioane de $ incasati doar in SUA.
Stim cu totii ca urmatoarele saptamani fanii infocati ai seriei Twilight vor face tot posibilul sa isi mentina favoritul pe prima pozitie in clasament. A inceput din nou dominatia Twilight.

Alte imagini din Eclipse





Alex Meraz, surprins de o fană


Interpretul lui Paul din „Saga Amurg” a avut parte de un incident la premiera filmului „Eclipsa”. Alex Meraz a fost surprins neplăcut să vadă cum în faţa sa se opreşte o fană, care din cauza emoţiilor nu i-a cerut un autograf, ci a vomitat în faţa sa. „Mi s-a părut extrem de penibil. Este cea mai nasoală experienţă din viaţa mea”, a declarat actorul de curând
Sursa

5 lucruri pe care nu le stiai despre Kristen

Kristen Stewart
1. Ce ai lua cu tine pe o insula pustie?
Pisica mea. Asta a fost o intrebare usoara. O sa ajung intr-o zi ca o batrana nebuna inconjurata de pisici. In momentul de fata am o singura pisica, Max. Avem o relatie puternica de dependenta, ceva in genul relatiei dintre Bella si Edward.

2.  Care este hobby-ul tau preferat?
Imi place sa cant la chitara. Am fost distribuita in “Into the Wild” pentru ca am putut canta “Blackbird”. Acum cantecele mele preferate sunt cele din “The Runaways”, ca Cherry Bomb.

3. Care este obsesia ta?
Sunt mereu preocupata de gatit. Iar acum sunt obsedata de canalul Food Network. Imi place Paula Deen pentru ca este foarte amuzanta si imi doresc foarte mult sa o intalnesc!

4. Care este playlist-ul tau?
Imi place foarte mult coloana sonora de la Eclipsa. Ca o coincidenta, toate formatiile mele favorite apar in soundtrack: Fanfarlo, Florence and the Machine, Band of Horses si Sia, ale carei melodii le ascultam mereu pe platourile de filmare ale peliculei New Moon.

5. Dintre toate locurile pe care le-ai vizitat, unde ai vrea sa te intorci?
Dintre toate locurile unde am filmat pana acum mi-ar placea sa ma intorc in Madrid. Am vizitat acolo muzeul si a fost grozav.


Sursa

Primul interview cu Kristen[13.ani]


Sursa

Robert Pattinson:s-ar intalni cu o fana

Nikki celebrand 4 iulie in NY



Poze noi din eclipse[scans]


Poster DVD in franta

Photobucket

Rob's radio interview

Nikki si Kellan la ITN

Interview-uri cu Kristen ,Taylor,Kellan si Ashley la premiera Eclipse din L.A




Trailer Breaking Dawn Part 2