joi, 27 mai 2010

Publicitate pentru Eclipsa in San Fernando Valley,California

"Eclipse" clip nou

Imagini noi din eclipse




Fan art

Kristen Stewart: ‘Cand esti vedeta te simti violata’


Actrita din seria de filme Twilight nu vede celebritatea ca pe ceva de care sa fii mandru, asta din cauza paparazzilor care au facut-o sa se simta violata.

Vorbind despre nebunia paparazzilor, Kristen a spus, “E asa de…Fotografiile sunt asa de…Simt ca ma uit la cineva care este violat“. Iubita lui Robert Pattinson a adaugat, “Uneori nu mai pot sa controlez situatia. E naspa. Nu ma asteptam ca viata mea sa fie asa.”

“Ceea ce nu vedeti sunt camerele de filmat care-mi sunt impinse in fata si intrebarile bizare care imi sunt puse, sau oamenii care tipa si exagereaza doar ca sa obtina o reactie de la mine“, a continuat K-Stew.

“Personalitatea ta este inventata de locurile in care te-au vazut oamenii si din ce se spune despre tine. Intr-un moment pot sa spun o stupiditate, apoi aia sunt eu, pentru totdeauna.”

Cu toate astea, Kristen Stewart inca mai trebuie sa faca fata fanilor si paparazzilor pentru o vreme. Inca doua filme din seria Twilight asteapta sa fie lansate, ‘Eclipse’ si ‘Breaking Down’, iar de celebritate nu scapi cu una cu doua.
Sursa:aici

FanMade

Elle Magasine Kristen

Kristen Stewart Fan Video

TV Spot "magnet "

Trailer Breaking Dawn Part 2