joi, 28 aprilie 2011

Colaj BD

4 filme 4 saruturi de neuitat

Primele poze cu Robert in Paris


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

New Breaking Dawn Stills From Enterainment Weekly!

Inca o poza noua din BD

Rob a spus pe covorul rosu ca iubita lui este in LA

Robert Pattinson Gets Fashionable In Germany

Astazi va aparea o noua coperta EW cu Rob,Kristen si Taylor + poze din Breaking Dawn

Confirmat ! Kristen va fi prezenta la Gala MET pe 2 mai

Bear e in LA si Rob planuieste sa-i ia un suvenir lui Kristen

New BD Gif

Robert Pattinson a spus că îl miră cum oamenii încă îi mai pun la îndoială jocul actoricesc


"Water For Elephants"
Robert Pattinson a spus ca mereu vede peste tot că lumea se întreabă dacă el poate să joace sau nu. În week-end, odată cu lansarea filmului “Water for Elephants” în SUA, s-au accentuat dilemele legate de cât de valoros e Pattinson în afara francizei “Twilight” şi departe de vampirul Edward Cullen. Un alt nou film al său, “Bel Ami“, are lansarea amânată, fiindcă producătorii nu ştiu cum să promoveze producţia în care Pattinson are rolul principal şi e unul negativ
Robert Pattinson a spus că nu e imun la critică şi se miră când lumea se întreabă dacă el e sau nu în stare să interpreteze devreme ce personajul Edward Cullen din “Twilight” nu are nimic în comun cu el. Câştigurile estimate pentru “Water for Elephants” în primul weekend au fost numai între 13 şi 15 milioane de dolari, cu toate că producătorii au încercat să atragă cât mai mulţi fani “Twilight”.
Studiourile Fox au desemnat locuri pe covorul roşu de la premiera noului film despre circ pentru grupuri ca Twilight MOMS, potrivit THR, iar site-ul grupului a scris despre fiecare mişcare a lui Pattinson în timp ce promova “Water for Elephants”. Pattinson a spus că nu ar mai lucra într-o franciză decât dacă ar putea avea un cuvânt important de spus în timpul dezvoltării proiectului şi al scenariului. Actorul a mai mărturisit că nu are idee cum va fi făcut “Breaking Dawn Part 1″ un film potrivit pentru minori căci e un film horror ca la carte.

Trailer Breaking Dawn Part 2