vineri, 16 iulie 2010

Ashley Greene ESPY Awards Fashion Recap

Mai multe poze cu Nikki la Cosmo

21.jpg
22.jpg
24.jpg

Taylor fara camasa in Abduction


Sursa

Un nou Interview

Bild.de a postat un nou interviu cu Robert,Kristen si Taylor.
Domnisoara Stewart,Domnule Pattinson,Domnule Lautner..dupa ce ati facut 3 filme din Saga Twilight,va ganditi acum cand se va termina?
Rob : 
Vreau sa spun ca e aproape imposibil sa intelegi experienta asta acum.Totul s-a intamplat intr-o asa scurta perioda de timp,e ca o supernova!
Kristen : 
Admir foarte mult rolul Bellei.Ea imi este ca o sora.As putea sa fac asta,pentru totdeauna.
De ce scena din "Eclipse" va aduceti cel mai bine aminte?
Kisten : 
Cand Taylor trebuia sa- i spuna lui Rob "Sunt mai fierbinte decat tine!".A fost atat de comic,aproape ca nu m-am putut opri din ras.Chiar si dupa ce am auzit-o de 50 de ori,tot mi s-a parut comica.
Taylor : Eu trebuia sa o duc pe Kristen in varful muntelui in timp ce-i spuneam 4 pagini de replici.
Cine este idolul vostru?
Taylor : Idolul meu e Tom Cruise.Este foarte talentat si foarte dragut.Preferata mea feminina este Jessica Alba.Este femeia visurilor si colega visurilor in acelasi timp.
Kristen : Am o deosebita consideratie pentru Joan Jett.Recent am jucat rolul ei in "The Runaways" si am avut ocazia sa o cunosc.Joan a demonstrat ca si femeile pot avea succes in lumea rock- ului si in acelasi timp si-a pastrat identitatea.Pentru asta ai nevoie de mult curaj.
Cum sa simtiti cand va intalniti cu alte vedete? Rob : Am stat langa David si Victoria Beckam o data intr-un restaurant din LA.Am fost putin socat,mi s-a parut ireal.
Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ati citit despre voi? Taylor : Ca am murit.Serios!Am murit chiar de mai multe ori.O data au spus ca niste dansatori australieni m-au omorat.
Robert : Am fost votat cel mai bine imbracat barbat.M-am uitat la mine ,purtam un trenning,foarte vechi ,pantofi rupti si sosete pentru costum - asa ca cel mai bine imbracat ?
Sunteti pusi in situatii in care nu asteptati sa fiti,nu?
Robert : Paparazzi ma urmaresc peste tot,in orice loc ciudat ma duc.Trebuie sa ma obisnuiesc cu asta.Cand am fost in Londra,m-au fotografiat cand eram intr-un magazin si cumparam boxeri ,iar unprieten de-al meu care era cu mine si-a cumparat si el o pereche sa ma faca sa ma simt mai comfortabil.
Taylor : Cel mai ciudat lucru care mi s-a intamplat a fost cand eram in Australia.O fana din Sydney a venit la mine sa ii semnez bratul,iar ziua urmatoare am citit un articol ca si-a tatuat autograful meu.
Twilight trasnmite unele teme de moda veche,cum ar fi iubirea vesnica,fara sex inainte de casatorie.
Robert : Exista oameni care se intalnesc intr-un bar si fac sex in aceeasi noapte si sunt impreuna pentru restul vietilor lor.Unii sunt impreuna fara sa se casatoreasaca,fac 5 copii si se casatoresc la final.Cred ca societatea nu ar trebui sa impuna reguli despre cum sa-ti traiesti viata.Fiecare ar trebui sa fie in masura sa decida asta.
Edward pare ca trezeste o chestie arhaica in femei,nobilul care isi duce iubita in brate.Incotro s-a dus emanciparea ?
Robert : Si eu ma intreb acelasi lucru.(rade)
Cat de mult din tine putem gasi in personajul tau?
Taylor : In viata privata,suntem amandoi persoane obisnuite.
Ce faci ca sa ramai acceasi persoana care ai fost si inainte de acest fenomen?
Kristen : 
Nu trebuie sa te gandesti la el foarte mult.Pe de o parte e grozav,dar pare si foarte ireal.Este o calatorie grea - dar e plina de distractii.
Sursa

Kellan la plimbare



Sursa

Robert Pattinson este dependent de munca

Robert Pattinson este dependent de munca
Robert Pattinson sustine ca este dependent de munca sa. Dupa ce a devenit celebru datorita personajului Edward Cullen pe care l-a interpretat in seria “Twilight”, starul spera sa se revanseze pentru vremurile in care era un actor incepator si nimeni nu prea vroia sa il angajeze. Din acest motiv, Pattinson isi doreste sa continue cu munca intensa, fiind incantat ca are un program extrem de incarcat.
Artistul in varsta de 24 de ani spera ca in acelasi timp, “nebunia” starnita de faima sa recent dobandita se va mai calma in curand. Robert a marturisit ca ori de cate ori are posibilitatea se refugiaza in locuri in care poate uita de toata agitatia si isi spune ca actoria e doar un job si ca nebunia din jurul sau nu va tine pentru totdeauna. 

Sursa
Multumim ByBy

Nikki Reed la petrecerea Cosmo

Taylor la filmarile Abduction(15 iulie)


Kellan la evenimentul"Bowling With The Stars" [15.iulie]


imagebam.comimagebam.com

Taylor & Robert


Sursa

Interview cu Charlie Bewley

Care este cel mai mare avantaj sa faci parte din franciza Twilight?
CB: Cea mai buna parte din a fi implicat in franciza Twilight sunt multele usi care se deschid, cariera infloreste. Si in publicitate si in sprijinul noilor priecte. Am avut foarte multe oportunitati decat am facut parte din aceste doua filme.
Ai citit cartile inainte sa joci in filme?
CB: Nu, nu le-am citit. Am prins dintr-o retea feminina informatia ca se dau auditii pentru Demetri, dar evident ca trebuia sa ma pregatesc intr-un fel, sa ma educ, asa ca am citit cartile.
Erai constient de popularitatea cartilor si a filmelor?
CB: Nu am auzit de carti pana n-a aparut filmul. Cand a iesit filmul pe piata imi amintesc doar scena in care Robert opreste masina aceea. Nu parea genul de film de care sa fiu interesat. Imi amintesc ca cineva imi spunea ca a fost sa vada filmul si ca exista un tip, cand apare pe ecran toata lumea susoteste si se foieste in scaune si atunci am inteles ca era ceva pentru femei, lor le placea tipul foarte tare. De acolo, cred ca dupa aproape patru luni, au inceput sa faca casting`uri pentru "New Moon" si eu deja intelesesem cum sta treaba cu Twilight, dar tot nu era o nebunie atat de mare pe cat era cand am inceput filmarile pentru New Moon.Atunci am inteles cu adevarat, cat de mare era interesul pentru distributia noua iar acum si eu faceam parte din asta. Atunci am vazut ce se intampla cu mine.
Ai fost nervos sa te alaturi unei echipe dinainte stabilite?
CB: In orice experienta ma implic, intru cu o anticipatie mai mare decat orice alt sentiment care ma incearca, pentru ca trebuie sa traiesc tot ce sper sa vina, dar nu cred ca acest cuvant, "nervos" este potrivit, dar la prima scena, cand am filmat scena din lift, am avut toti un sentiment ciudat rau. Eram cu totii cu crampe la stomac, nu-i cunosti pe oamenii astia, abia ii cunosti acuma si i-ai mai vazut de un milion de ori pe copertele revistelor. Asa ca da, a fost ciudat, dar trebui sa incui acele sentimente, sa te concentrezi pe munca ta. In final, toata lumea s-a acomodat.
Ai fost pregatit pentru fanii nebuni?
CB: Cu siguranta, au fost fani nebuni, si nicaieri mai nebuni ca in Brazilia, lasa-ma sa-ti spun asta. Eram pregatit, da dar nu am experimentat acest lucru pentru ca habar n-aveam ce o sa fie. E o nebunie. Eram in Birmingham pentru o conventie iar fanii au inaintat foarte tare cu interesul pentru personajele noi, si era personal. Este minunal sa faci parte din asta, este ceva ce trebuie sa imbratisezi in loc sa te lupti cu ei. Fanii Twilight sunt esentiali asa ca ofera-le tot ce poti. 
Ce putem astepta de la "Eclipse"?
CB: Eclipsa este cartea ea preferata pentru ca este dura, se concentreaza pe instinctele primare ale vampirilor si ale noi-nascutilor. Ma astept de la regizorul, care este dumnezeiesc la a captura toanele vampirilor, la un thriller foarte dur. 
Personajul tau Demetri este un urnaritor. Ce putere vampireasca ai alege?
CB: Nu exista subtitut pentru mers si mie mi s-a spus mereu ca merg ca un jucator de rugby. Vampirii sunt foarte rapizi asa ca sa ai o viteza nebuneasca e ceva ce mi-am dorit intotdeauna. In Eclipsa facem anumite manevre in care sfidam gravitatia, asa ca as vrea si una de asta. Ar fi frumos sa calatoresti prin lume zburand, fara sa mergi deloc, asa ca daca vampirii pot zbura, da vreau si eu.
Cum te pregatesti sa joci un vampir?
CB: Pai te concentrezi care sunt intinstele primare. Nu te gandesti "Oh, sunt un vampir!". Nu merge asa. Te gandesti ce fac vampirii, ca traiesc cu sange uman. Slujba ta este sa fii vampir si sa faci asta. Slujba mea este sa fiu un vampir care este o garda esentiala pentru mafia din lumea asta. Nu merg invartindu-ma in cerc "Sunt Rau!", fac opusul, Demetri are puteri nemaipomenite, dar pot fi fermecator, un vampir carismatic. Felul in care m-am pregatit pentru Demetri a fost sa il jos fermecator, iar asta e ceva ce vrea multa lume sa vada.
Ce speri sa iti aminteste despre proiectul asta peste cinci ani?
CB: Cred ca Twilight va avea o mostenire imensa, nu anticipez nimic, dar nu cred ca valul va fi dupa Breaking Dawn. Sunt sigura ca va mai exista ceva, poate se vor mai scrie carti. Sunt foarte bucuros ca fac parte din aceasta familie incat sunt inmarmurit. Pentru mine s-a creat libertate financiara care mi-a permis sa visez fara limite. Intotdeauna voi fi recunoscator seriei Twilight ca parte din viata mea. Cat despre personajul pe care il joc, sper ca pot lua de la el ca sa ofer altor personaje.
Sursa

Peter pe Twitter


Interviu cu Jodelle Ferland


Este adevarat ca nu ai citit scenariu pentru Eclipsa inainte de a semna pentru rolul lui Bree?
In mod normal cand fac un film citesc scenariul inainte sa-mi dau acordul, dar inainte de Eclipsa deja aveam o idee despre cum va fi scenariul pentru ca citisem toate cartile din serie si nu exista nicio forma de a refuza aceasta ocazie. Imediat ce m-au acceptat pentru film si am inceput sa ne pregatim, mi s-a dat si scenariul.
Cum a fost la auditie?
A fost ca oricare alt proces de auditie prin care trec dar acum, trebuia sa fac o scena din carte pentru ca nu se vroia ca scenariul sa ajunga in mainile mediei, asa ca am facut scena din carte a lui Bree.
Cum a fost sa fii fata nou pe platoul de filmare?
Am fost putin ingrijorata dar nu a existat nicio problema. Toti m-au facut sa ma simt bine primita si m-am simtit bine. Am lucrat cu Kristen Stewart la filmul The Messengers inainte de a incepe nebunia cu Twilight asa ce era un lucru bun ca deja cunosteam pe cineva.
Cand ai aflat despre carte?
Stiam de cartea The Short Second Life of Bree Tanner inainte de a incepe filmarile.Chiar inainte de a incepe sa filmam mi s-a permis sa citesc cartea ca sa pot sa o inteleg mai bine pe Bree, pentru ca nu erau multe despre ea in carte asa ca ma consider norocoasa ca am putut sa citesc inainte de a sti macar toata lumea ca exista o astfel de carte.
Ai pastrat-o?
Nu aveam voie sa o pastrez. Trebuia sa merg pe platou sa o citesc si apoi sa o distrugem.Eram pe un teren si nu aveam aparat de taiat hartia asa ca am pus-o intr-o galeata si i-am dat foc. A fost foarte amuzant. Am facut un filmulet si o poza si i le-am trimis lui Stephenie. Ea a postat poza pe site-ul ei.
Sursa

Melissa vorbeste despre BD

Scenarista seriei “Twilight” ne spune ce NU vom vedea in “Breaking Dawn”

normal_229
The Twilight Saga: Eclipse s-a dovedit a fi cel mai bun din serie, sau cel putin asta e vorba care circula prin spatiul internautic. In orice caz, filmul lui David Slade a deschis iremediabil apetitul pentruThe Twilight Saga: Breaking Dawnfilmul (sau filmele, caci va fi impartit in doua) care va incheia apoteotic una dintre cele mai desucces francize ai ultimilor ani.
Daca pana la The Twilight Saga: New Moon erau interesati de viitorul amoros al Bellei doar fanii cartilor semnate de Stephenie Meyer, iata ca Eclipse a facut in asa fel incat sa trezeasca interesul vag al celor care pana nu demult pareau contrariati de isteria generata de seria Twilight.
Acestea fiind spuse, Melissa Rosenberg a declarat in luna iulie ca nasterea lui Renesmee ar trebui doar sugerata in Breaking Dawn , lasandu-se la o parte fidelitatea fata de romanul sursa si ignorandu-se apetitul cinefilului modern pentru scenele explicite. Se pare insa ca scenarista se referea la cu totul atceva.
Intr-un interviu acordat celor de la PopSugar, Rosenberg a spus ca toate scenele cheie din roman, cu mici modificari si omisiuni, ar trebui integrate si in cele doua filme care vor incheia seria:
“Nasterea – si toate celelalte scene – ar trebui sa apara in film. Cred ca ma refeream la faptul ca n-ar fi necesarsa-l vedem pe Edward infigandu-si coltii in placenta? Nu cred ca trebuie sa vedem si asta. Cred ca scena va fi sugerata, insa nu vom vedea colti si placenta.”
Scenarista a adaugat ca fanii universului Twilight vor fi incantati de transformarea Bellei:
“Mi-au placut scenele in care Bella devine vampir si se obisnuieste cu noile-i puteri. In special cand ti-o imaginezi pe Kristen, care a transformat-o pe Bella intr-un personaj ciudat si introvertit. Bella se schimba complet din momentul in care devine vampir.”

Cool Girl Stars





Sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2