joi, 1 iulie 2010

Can the Twi-Cast turn Miley Cyrus into a Twi-Hard?

Taylor Lautner Talks Breaking Dawn (Spoiler Alert!)

Eclipse Book Recap: Chapter 26 "Ethics"

Eclipse Book Recap: Chapter 25 "Mirror"

Rob in Summer House

Image and video hosting by  TinyPic
Photobucket
hires,summer house
Sursa

Kristen in reista Bravo[germania]


Kellan pe twitter

Image and video hosting by TinyPic
Sursa

MakingOf - Phil Tippett on the VFX of "Eclipse"


Sursa

Alte poze de la conventie




Sursa

Poze de la conventia Amurg din Bucuresti


WTTR trailer news

Ashley va juca alături de Miley Cyrus


Două dintre vedetele momentului ar putea fi colege într-un nou film pentru marele ecrane.
Ashley Greene din saga „Twilight” şi Miley Cyrusdin „Hannah Montana” ar putea fi colege cu celebra Demi Moore în pelicula „LOL: Laughing Out Loud,” pentru care  duc acum negocieri.
Sursa

Rob si Kris sunt in topul celor mai “puternice” staruri

kristen stewart si robert pattinson forbes Robert Pattinson si Kristen Stewart sunt in topul celor mai puternice staruri
Revista Forbes i-a inclus pe Robert Pattinson si Kristen Stewart in clasamentul de anul acesta al celor mai influente si bine platite staruri, Celebrity 100 list.
Robert ocupa locul 50, cu un venit de 17 milioane de dolari in ultimele 12 luni, iar Kristen locul 66, avand “doar” 12 milioane de dolari in plus in conturile sale personale de anul trecut.
Echipa din spatele filmului Twilight se poate mandri cu o pozitie foarte buna si pentru scriitoarea Stephanie Meyer, care se afla pe locul 59.
Iata clasamentul veniturilor pe 2009 in showbiz-ul american:
1. Oprah Winfrey – 315 milioane de dolari
2. Beyonce Knowles – 87 milioane de dolari
3. James Cameron – 210 milioane de dolari
4. Lady GaGa – 62 milioane de dolari
5. Tiger Woods – 105 milioane de dolari
6. Britney Spears – 64 milioane de dolari
7. U2 – 130 milioane de dolari
8. Sandra Bullock – 56 milioane de dolari
9. Johnny Depp – 75 milioane de dolari
10. Madonna – 58 milioane de dolari
Sursa

Actorii Eclipse,Tinsel si BooBoo vor sa calce pe urmele lui Pattinson,in viitor

Tinselbooboo
"Eu cred ca a fost cool",spune Stewart,care-l joaca pe varcolacul Seth Clearwater in Eclipse,despre prima lui intalnire cu paparazzi."A fost ceva ce nu m-i s-a mai intamplat inainte.A fost de asemenea putin ciudat,dar e slujba lor.Asa fac ei bani"


Korey nu e de acord."Nu cred ca e slujba lor",spune ea."Cred ca uneori intrec masura".Stewart,16 ani,ii raspunde,"Iti fac publicitate".
"Nu sunt de acord",spune ea.
In orice caz,amandoi ar putea sa rada de prezenta paparazzilor in timp ce filmau Eclipse,al treilea film Twilgiht,in Vancouver,British Columbia.Stewart a vazut paparazzi care au format o piramida umana ca sa vada ceva din filmari.Korey,30,estimeaza ca erau de 3 ori mai mult fotografi decat la The Twilight Saga:New Moon,al doilea film din seria vampirilor.
Si apoi sunt si fanii.
"Fanele sunt destul de indraznete",spune Stewart."Si unele intreaba,'Poti sa-i dai biletul asta lui...?' sau 'Poti sa-i dai bratara asta lui...?' Ni se intampla tuturor"


Stewart a avut parte de niste fane care tipau inainte sa se alature seriilor Twilight pt Eclipse.
"Cred ca nebunia Twilight este mai mare",spune el."Fanii sunt atat de loiali -- e incredibil"
Cand Korey s-a alaturat francizei,Kristen Stewart i-a spus noii ei colege in ce se baga.
"Stiu cand am intrat in New Moon,Kristen imi spunea,'Nu te obisnuiesti niciodata cu asta' ",spune Korey."E nebunie.Fanii sunt atat de devotati"


Filmul original,Twilight [2008] a facut 392 milioane $ pe intreg Globul, in timp ce New Moon [2009] a adus 709 milioane $.
Seriile vampirilor n-a deschis usi numai pentru Pattinson,Stewart si Lautner,dar si pentru ceilalti actori care au parte de mai putin timp pe ecran.


Ashley Greene a aparut pe coperta revistei Maxim,anul trecut ;Kellan Lutz este acum modelul lenjeriei intime marca Calvin Klein si Christian Serratos a pozat nud pentru PETA.BooBoo Stewart,un nou venit in aceasta franciza,a aparut joi la "Lopez Tonight".


"Cu siguranta iti deschide multe usi",spune Korey.
Ca si Stewart,Korey este de asemenea cantareata [muzica ei este postata pe myspace.com/tinselkorey] si crede ca Twilight va ajuta cariera ei in muzica.
Ar canta Korey sau Stewart pe un album Twilight,asa cum a facut Pattinson pe primul soundtrack?


Da -- sau,cu cuvintele lui Stewart,"Asta ar fi super". Niciunul dintre ei n-a spus nimic despre asta,dar Korey si-a exprimat dorinta de a canta pe soundtrack-ul viitorul film Breaking Dawn [programat pentru 18 noiembrie 2011].


Deocamdata,Korey e fericita ca face parte din aceasta franciza:"Inteleg ca oricine altcineva ar putea fi in situatia asta"
SursaStewart e de acord cu colega.
"Nu stii cat de mult va dura",spune el,adaugand mai tarziu:"Avem sansa sa facem chestia ca asta [turul presei],sa calatorim si sa intalnim foarte multi fani.Asta a fost o parte a vietii mele in ultimul an."

Kristen Stewart ii intrece pe paparazzi [interviu pt NY Mag]


Cu toata nebunia asta a filmelor Twilight,care-i cea mai tare faza in care alergai sau te ascundeai de paparazzi?
Um,cel mai bine e atunci cand ajungi in diferite locuri inaintea lor,si stiu ca pot sa alerg mai repede decat ei.Si asta ma multumeste de fiecare data si se intampla des,deci...


Serios?Se intampla des?
Mda.Vreau sa zic,ei pur si simplu nu pot sa ma prinda din urma,ceea ce e super.Atata timp cat situatia cu parcarea e ok,asta intotdeauna e satisfacator.


Poti sa-i intreci si in acesti pantofi Louboutin?
Cu siguranta nu.


Peter Facinelli a glumit ca voi in aceste serii trebuie sa faceti multe exercitii ca sa ramaneti in forma.
Mda.


Care dintre voi este cel mai obsedat de corpul sau?
[rade] Oh Doamne,nu stiu.Vreau sa zic,cu totii sunt devotati,dar e amuzant cand haita de lupi fac flotari si incep sa-si dea unul altuia in stomac.


Ai facut un film cu James Gandolfini,Welcome to the Riley's. Ai filmat scene impreuna cu el.
Mda,majoritatea scenelor sunt cu el.


Cum a fost el?Te-a intimidat?
Da.Vreau sa zic,la inceput cu siguranta am fost intimidata.El e doar foarte,um...e incredibil de sincer,ceea ce mie imi place foarte mult.Doar ca la inceput e ceva de genu,whoa.De asemenea,cred ca scenariul in sine a fost ambitios,cred ca toata lumea,chiar si Melissa Leo si James - care chiar n-are motive pentru care sa fie emotionat - chiar si eu ...nu emotionati,dar...Stiau in ce se baga si asta m-a atins, si eu imi ziceam,'Whoa,chiar fac parte din ceva,care n-o sa fie usor.Vreau sa zic,asa e cel mai bine sa te simti inainte sa faci un film,dar noi ne-am inteles de minune.El e incredibil.Noi eram dinamici ca Mowgli si Baloo.


Deci camerele se opreau,el intr-un fel facea conversatii si glumea cu tine? Pare destul de tacut la presa cand isi promoveaza propriile proiecte.
Mda,e cu siguranta tacut,nu e ca si cum e asa doar pentru voi - dar e si amuzant,de asemenea,si ne-am distrat mult.
Sursa

Eclipse - Alice and Jasper "You Kept Me Waiting"

Metric - Eclipse (All Yours) [music video]


"Eclipse (All Yours)"

METRIC | MySpace Music Videos

People.Com are un articol despre cel mai frumos lucru din cariera lui Peter Facinelli, si anume ca isi imparte succesul cu fanii.
”Peter Facinelli este o persoana activa pe Twitter destul de jucausa, dar asta nu inseamna ca toate afacerile sunt amuzante.
Recent, actorul a avut o intalnire cu o fana, foarte emotionanta, care s-a apropiat de el dupa ce fiica ei murise.
”O femeie a carui fiica ii semnasem un autograf cu un an in urma, a venit la mine si mi-a aratat o poza cu mine si cu fiica ei. Mi-a spus : !Fiica mea te-a intalnit anul trecut si a murit intr-un accident de masina. Vroiam doar sa stii ce impact ai avut asupra ei, inainte sa moara.Poza asta a insemnat foarte mult pentru ea.”
A fost devatator, a inceput sa planga si am tinut-o in brate pana s-a calmat putin.”
Dar Peter recunoaste ca nu doar adolescentele simt impactului lui Peter in viata lor.
”O femeie mi-a scris o scrisoare, spunandu-mi ca mama ei este un mare fan al meu. Scria ca mama ei are 79 de ani si a vazut un film de-al meu in care lucrasem alaturi de Burt Reynolds, si ca mama ei simte ca are 16 ani de fiecare data cand ma vede pe ecran. Mama ei murise si imi spunea cat de mult s-ar fi bucurat daca m-ar fi cunoscut, asa ca pana la urma m-am intalnit cu ea.Este o poveste foarte dulce.”
Peter spune ca aceste momente sunt cele mai puternice motive care il fac sa isi iubeasca munca.
”Sa fii in stare sa faci filme si sa atingi vietile oamenilor, sa ai un impact in vietile lor este un lucru extrem de puternic. Sunt foarte recunoscator ca fac ceea ce fac si sunt in stare sa ating oamenii in acest fel.” 
Sursa

Eclipse book Recap chapters



Twilight Saga Wolf Pack Breakdown

Ashley Greene si Thomas Jane/The Punisher distribuiti in comedia “LOL”


ashley-greene
The Hollywood Reporter ne informeaza ca Ashley Greene (Twilight) si Thomas Jane (The Punisher) vor fi distribuiti alaturi de Miley Cyrus, George Finn siDemi Moore in comedia LOL: Laughing Out Loud…adica vor fi distribuiti daca tratativele in care sunt acum evolueaza conform planului, si nu prea credem sa n-o faca. In orice caz, mentionam ca exista unele minore sanse ca cei doi sa refuze proiectul. Pana una alta, Greene si Jane joaca in LOL.
Filmul e de fapt un remake al unei comedii frantuzesti din 2008, iar de regie se ocupa Liza Azuelos, cea responsabila si de pelicula originala.
LOL: Laughing Out Loud spune povestea unei adolescente (Cyrus) parasita de prietenul ei cu mai multa experienta sexuala si, in consecinta, cu mai multe si mai variate expectante, si a mamei acesteia (Moore) care incearca sa-si refaca viata dupa un divort foarte urat.
Green va interpreta rolul unui adolescente cu foarte mare priza la baieti, iar Jane va fi tatal personajului interpretat de Cyrus.
Noul, si americanizatul, LOL: Laughing Out Loud va fi lansat in cinematografe in 2011.

Cum sa aveti parul ca al Victoriei

Twilight Tv References Updated

Kellan pentru revista DaMan


imagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.com

Bryce si Robert s-au ranit ,luptandu-se in Eclipse


Acceshowbiz:Bryce Dallas Howards a avut o perioada dureroasa pe platourile filmului Eclipse cand si-a dizlocat incheietura mainii in timpul unei scene de lupta cu Rob Pettinson.
Actrita o joaca pe femeie Vampir Victoria in The Twilight Saga Eclipse in contra vampirului Edward Cullen [Robert Pattinson] Perechea este implicata intr-o lupta onfructare violenta in punctul culminant al filmului si Bryce a ramas cu un moment chinuit la scena luptei.
Ea spune: "Este o mare lupta la sfarsit unde Edward si Victoria chiar se infrunta si desigur asta devine un mare spectacol cu 2 vampiri care se lupta .Sunt multe apucari,aruncari, lovituri puternice.
Sursa

Eclipse face 30 de milioane $ inca din prima noapte


A fost o eclipsa totala inca de la inceput.
Al treilea filme de succes The Twilight Saga:Eclipse a facut mai mult de 30 milioane $ inca din prima noapte in America de Nord.
Depaseste landarea anterioara ,care a fost al doilea film The Twilight Saga:New Moon ,cu 26 milioane $
Este prea devreme sa ne dam seama daca Eclipse va intrece intregul succes New Moon din prima zi,de 72.7 milioane $
Filmul de asemenea dispune de un record IMAX de 1 milion $ in 192 de cinama-uri ntrecand Transformars care a avut 959.000$
Sursa

On The Road incepe filmarile pe 1 august


Kristen Stewart,megastarul Twilight ,a reusit sa introduca un nou film in programul ei
incarcat.Sursele confirma pentru EW.com ca Stewart o va juca pe Marylou,tanara sotie a lui Dean Moriarty in filmul adaptat dupa cartea lui Jack Kerouac ,On Thr Toad.Walter Salles va regiza si filmarile vor incepe pe 1 august in New Orleans si Montreal.Perioada se potriveste perfect cu Stewart ,care recent a promovat The Twilight Saga:Eclipse si esteprogramata sa inceapa productia pentru The Twilight Saga:Breaking Dawn in octombrie.Usa Today a raportat stirile pentru prima data ,ieri.
Sursa

Scene sterse din Eclipse

Angela in camera Bellei,scriind invitatiile
Image and video hosting by TinyPic
Edward ca membru Volturii
Image and video hosting by TinyPic
Bella si Charlie la absolvire
Image and video hosting by TinyPic
Bella gandindu-se cum ar fi viata daca l-ar alege pe Jacob
Image and video hosting by TinyPic
Sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2