luni, 17 mai 2010

Vampirul lunii Mai ..Robert Pattinson



D
esi este de doar 24 de ani, Robert Pattinson are mai multe filme in spatele sau decat multi alti actori care au cu mult peste varsta sa. Insa, desi a aparut in multe productii de top, cea care i-a adus faima si un loc permanent in inima fanilor sai femei a fost seria TWILIGHIT, unde a interpretat rolul vampirului chipes si destept, care nici macar nu omoara oameni ci se hraneste exclusiv cu animale, scotandu-se astfel in evidenta bunatatea din inima lui rece de vampir. Acest lucru impreuna cu ochii sai albastri te opresc intr-un timp al vesniciei, ceea ce nu poate decat sa te faca sa vrei sa vezi si alte filme cu acest actor talentat.
Este nascut intr-o zi care este considerata cu ghinion, 13 mai 1986, insa se pare ca in acea zi ghinionul era preocupat cu altceva deoarece atunci s-a nascut un baiat, pe numele sau complet Robert Thomas-Pattinson, in Anglia, Londra. Inca de mic a fost atras de latura sa artistica si destinul parca i-a fost trasat cu o rigla, el alaturandu-se de foarte curand trupei teatrului Barnes Theatre Company, ceea ce i-a oferit experienta necesara pentru a avea o baza solida pentru viitoarea sa cariera de actor de box-office.
Activitatea sa in plan artistic nu s-a limitat numai aici, a fost si manechin, dar si muzician insa actoria a devenit dragostea vietii lui. A jucat roluri de exceptie in "Vanity Fair", "Ring of the Nibelungs", "Harry Potter si Ordinul Phoenix" si va urma sa apara si in toate seriile Twilight ecranizate pe viitor, fapt care arata loialitatea sa fata de un proiect in care are incredere, descoperindu-i din start potentialul latent. Nu e de mirare ca este nascut in zodia Taurului, persistent in tot ceea ce face, intrucat Taurii nu se dau batuti usor si daca ei cred in potentialul lor atunci lupta pentru indeplinirea unui obiectiv indiferent de ce spun cei de jur. Si nici chiar atunci cand sunt pusi la pamant nu lasa sa se vada dezamagirea pe care o simt. Au un caracter puternic care cu greu poate fi faramat si chiar de se intampla asta cu trecerea timpului se refac si devin si mai puternici decat erau inainte

Poza cu Kristen Stewart pentru Vogue

De ce Nikki Reed nu ar vrea sa fie niciodata ca Rosalie

Christian in revista MAXIM


Leah poza promo

New Eclipse Fan Art

Interview cu Robsten si Taylor pentru USA Tuday

CHICAGO-Elegant ,Robert Pattinson are un ras molipsitor ce nu s-ar potrivi cu vampirul Edward Cullen.
Cazual si totusi cool ,Kristen Stewart poate fi o adevarata vorbareata ,fata de Bella Swan.
Fata Norocoasa Nu-i Asa?
"Mda ,dar asta este numai in filme",spune Stewart despre aducerea la viata a nebuniei din seriile extrem de populare Twilight "Eu sunt doar un fan .Daca citesti o poveste si iti place si te conectezi la ea ,probabil inseamna ca te-ai implicat si eu am ocazia sa fac asta la cel mai slavit nivel anume"
Fantezia de la Hollywood de obicei se amesteca cu realitatea de zi cu zi pentru aceste 3 staruri.Dar in aceasta zi de Mai,febra Twilight se dezlantuie pe Studiourile Harpo in timp ce actorii sunt in culise dupa ce au inregistrat un show-ocazia?Eclipse,al treilea capitol din franciza cu castiguri de deja 1 miliar de dolari ,ce va fi lansat pe 30 iunie.
Desi in ultima vreme, nebunia s-a mai calmat intr-un fel,judecand dupa marele numar de coperti de reviste fara twilight pe ele 
"Nu stiu daca asta este intradevar motivul ,dar am invatat sa ne ascundem mai bine in acest ultim an"spune Pattinson
"Absolut,asta este motivul",spune Stewart "Ei doar inventeaza o poveste pentru a se potrivi cu pozele ,n-au parte nici de poveste .Noi suntem doar buni ascunzatori acum"
Actoriii sunt nerabdatori sa vada ce reactii a avut publicul la ecranizarea Eclipse si sunt multumiti ca fiecare moment a fost trait din plin:groaza,romantismul ,interactiunea dintre cele 3 personaje ,umorul din rivalitatea lui edward cu jacob black.Mai ales dupa ce au format o alianta pentru a o salva pe bella de banda de vampiri noi-nascuti
Salariile lor au crescut Stewart si Pattinson duc acasa suma de 7-5 milioane de dolari fiecare plus procentul brut ,Lautner primeste 5 milioane de dolari-in timp ce bugetul productiei a crescut la 65 milioane de dolari
Profilele lor s-au dezvoltat cu fiecare film si statutul de celebritate le permite sansa de a se amesteca cu proprii idoli
"Am facut o poza cu Ron Howard anul trecut la Oscaruri",isi aminteste Pattinson"Am crezut ca a fost cel mai amuzant lucru .Am intrebat,Este pentru copii tai?,El a spus..Nu este pentru mine,vreau sa o am pe telefon"
Colac peste pupaza fica lui Howard joaca in Eclipse.
Robert ica trebuie sa se intalneasca cu idolul lui Jack Nicholson 


Stewart se lauda:"Eu m-am intalnit u el"
Pattinson:"Ce?Cand v-ati intalnit?
Stewart:"La o ecranizare pentru Into the wild ",drama regizata de Sean Penn "El era exact cum iti inchipui ca este"
Robert sunand suparat:"Nu mi-ai spus niciodata asta"
Lautner li se alatura:"Eu nu l-am intalnit dar am stat langa el la un meci cu Lakers"
Pettinson spune exasperat:"Ce?" 


Ceea ce s-a decis este ca regizorul filmului Breaking Dawn va fi Bill Condon, producatorul ce a stat la baza realizarii filmului DreamGirls la oscar pentru cel mai bun scenariu.
L-au intalnit ei pe Condon,care deja a postat o scrisoare pe FaceBook pentru a-i asigura pe fanii ca apreciaza materialul si nu va fi un musical?


Lautner da din cap ca da
Pattinson"Cand l-ai intalnit?"
Lautner:""Intr-o zi"
Stewart:"Ati avut o intalnire?"
Lautner:Nu,nu"
Pattinson:"Eu l-am intalnit exact acum 3 nopti"
Stewart:"Ei bine,evident el nu vrea sa ma intalneasca pe mine"


 
 
 
 
 
 

 

Nikki pentru revista Saturday Night




Poze noi cu Robsten si Taylor pentru USA Tuday





Primul anunt publicitar Eclipse









Papusi noi cu Edward Jacob si Victoria

Poze noi cu Rob,Kris si Taylor

Chaterine vorbeste despre Rob si Kris

Happy Birthday Nikki Reed!!

Robert in LA (16 mai)

Alice & Jacob Funny

Poze cu Rob,Kris ,Taylor in revista USA TUDAY

Trailer Breaking Dawn Part 2