sâmbătă, 21 august 2010

Colton Haynes nu-l uraste pe Robert!


Colton vrea ca toata lumea sa stie ca nu-l uraste pe Robert Pattinson .De fapt,el nu l-a intalniti niciodata pe Robert .De ce ar crede lumea ca are vreo problema cu Rob?Ei bine pentru ca Dl Haynes a fost la auditii pentru un anumit rol in Twilight.
La putin timp dupa ce Haynes a inceput treaba cu presa ,ca varcolacul din seriile vampirilor"The Gates" se zvonea ca modelul de 22 de ani ,a citit partea lui Edward Cullen.
"E amuzant pentru ca am fost la auditii pentru el,dar nu e ca si cum s-ar fi ajuns la mine si Rob'spune Haynes"Colton il uraste pe Robert Pattinson!..si Eu zic"Glumiti!Nici macar nu-l stiu .Mai mult, il felicit ,are o cariera care o sa dureze pentru o vreme
sursa:HME

Stephen Moyer ii cere scuze lui Rob ca l-a facut las


Actorul din True Blood ,Stephen Moyer a dezvaluit ca i-a cerut scuze actorului Twilight ,Robert Pattinson pentru ca l-a numit "Cola Dietetica a Vampirilor"
Cearta a inceput anul trecut ,cand actorul englez Stephen a comentat despre Robert cand acesta a refuzat sa-si lase personajul sa bea sangele oamenilor in filmele cunoscute.
Stephen,care il joaca pe Bill Compton in seriile True Blood ,admite"I-am trimis un mesaj in care am spus "Hey sper ca realizezi ca a fost o gluma"L-am numit Las .Dar nu l-am numit pe El asa.M-am referit la personajul lui."
Actorul de 40 de ani a recunoscut din nou ca nu a vazut niciodata filmele Twilight si ca n-a citit cartile.
El de asemenea nu l-a cunoscut pe Robert Pattinson .El a spus"Eu nici macar n-am vazut Twilight.Nici macar nu cunosc cartile."
"Un singur lucru il stiu,cred ca bea sangele unei vaci decat sangele unui om"
sursa:HME

Jiulia la un eveniment Louis Vuitton Santa Monica









sursa

Dakota iesind de la pilates





sursa

Poze personale Jamie















sursa

Ashley iesind dintr-un hotel din NY


Sursa

Cai pe care The Twilight Saga:Breaking Dawn ar putea sa le explore




Cand se vorbea despre decizia impartirii Breaking Dawn in 2 filme ,actualele The Twilight Saga:Breaking Dawn Part 1 si The Twilight Saga:Breaking Dawn Part 2 ,scenarista Melissa Rosenberg a spus ca una dintre intrebarile importante este daca exista destul material care sa justifice filmarea in 2 filme.


Asa cum am vazut in Eclipse ,materialul cu povestile din trecut care nu sunt spuse din punctul de vedere al Bellei ,sunt minunat transpuse in film,si exista si in Breaking Dawn posibile momente de acest fel.



JACOB:Multe sunt lasate deoparte ,in partea in care Jacob Black este ingrijorat .Pana sa se arata la nunta Bellei cu Edward,el umbla de colo-colo .Judecata lui si reactia cu haita inainte ,in timpul si dupa acest moment sunt toate cai care pot fi explorate pe ecran.

FAMILIA VOLTURI SI PARTEA LOR DE POVESTE DIN BREAKING DAWN :
Chiar daca este ma efectiv sa experimentezi pericolul pe care il prezinta Volturii din punctul de vedere al celor din Forks,Washington ,e destul spatiu ca povestea sa se destinga .Ce planuiau ei?Ce conversatii au avut inainte sa vina in Forks ?Cum se reflecta dinamica din poiana in planurile lor?Am putea invata multe despre Volturi in astfel de momente.Stiind ceea ce au vazut ei sau ce au discutat,a fost foarte interesant in Eclipse si cu Breaking Dawn -din moment ce ei devin grupul rau al povestii-ar putea fi mai mult ca potrivit.


ISTORIILE: In timp ce legendele Quileute si povestea din razboi a lui Jasper au fost spuse in Eclipse ,Breaking Dawn cuprinde cuprinde cel putin 2 povesti din trecut :1-copii vampirii si jumatate vampirii si 2 dintre cele mai noi concepte mitologice din povestea Breaking Dawn sunt acestea.De-a lungul conversatiilor si evenimentelor,invatam ca exista o traditie de a creia si a pastra copii vampiri.De asemenea vedem ca au existat relatii Om/Vampir in trecut care a dus la viata cel putin unul ca Renesmee .Dand viata acestor povesti, ar adauga material la filme.

ALICE SI JASPER : Cand Alice si Jasper parasesc Forks ,ei sunt intr-o misiune .Bella stie asta,datorita indiciilor lasate in urma pentru ea.Deci ce faceau ei si cu cine au vorbit?Acestea sunt intrebari la care fanii le-ar place sa primeasca un raspuns .Si versiunea filmata a cartii Breaking Dawn le poate elucida foarte usor.


PARTEA CU CHARLIE:Inainte ca Jacob sa-l invite pe Charlie sa o vada pe Bella ,exista o mare perioada in care el este confuz in legatura cu conditia ei.
sursa HME

Rob & Kristen - politistii la salvare


Rob si Kris in sfarsit au avut un moment pentru ei -zilele trecute-multumita unor politisti destepti.
Sursele implicate in situatie ne-au spus ca Rob si Kristen erau in drum spre casa de la aeroportul LAX,mai devreme saptamana asta-cand au observat niste paparazzi grabindu-se prin trafic ca sa tina pasu.
Ni s-a spus..cuplul -preocupati de siguranta lor-au intrat la o sectie de politie din apropiere,sperand ca politistii pot ajuta.
Ni s-a spus ca ofiterii au gasit o cale de a scoate starurile Twilight din cladire-si ei au putut sa se intoarca la drum ..fara paparazzi dupa ei.
sursa

Justin Chon ne prezinta Web Oficial

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.com
sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2