luni, 12 septembrie 2011

Robert Pattinson a daruit o chitara unui om la strazii


Actorul Robert Pattinson a fost cuprins de un elan de generozitate in timp ce se plimba prin Los Angeles: a oferit o chitara unui om al strazii, au vazut cu emoţie trecatorii. A dovedit astfel ca are un suflet mare, chiar daca nu apare la galele de binefacere.

Trecand pe langa barbatul care incerca sa castige ceva bani cantand la o chitara dezacordata, Pattinson i-a dat caţiva banuţi. A intrat apoi intr-un magazin de muzica si a iesit cu doua chitare: una electrica si una acustica, rosie. A mers apoi la omul strazii si i-a dat-o pe cea acustica. 'Omul a fost de-a dreptul stupefiat cand i s-a intins chitara. Se vedea ca nu stie cine este Robert Pattinson', a spus un cuplu martor la scena. Actorul n-a mai zabovit si a plecat repede, lasandu-l pe cel care primise cadoul neobisnuit complet zapacit: 'Parea zdruncinat, au adaugat cei doi, i s-a cerut sa cante ceva la noua chitara, dar era prea tulburat.'

Se pare ca Robert Pattinson a castigat astfel un nou fan.

sursa

Robert Pattinson: "Sunt entuziasmat. Probabil ca voi muri de ras cand o sa vad filmul"


Premiere: Cat a durat sa filmati ambele filme?
RP: 8 luni!

P: Nu ca am cita-o, dar Kristen ne-a spus ca 6.
RP: Eu a trebuit sa stau mai mult.

P: Au existat dimineti in care te-ai trezit si ti-ai spus: 'Nu-mi vine sa cred ca inca filmam acest film'?
RP: Cu siguranta, adica, am petrecut doua luni filmand in aceeasi camera, in fata unui urias ecran verde.

P: Sper ca a fost scena de sex!
RP: Nope! Asta s-a filmat intr-o zi. Nu, a trebuit sa filmam scene in care nu se intampla nimic. Eram inchisi in aceasta camera cu ecran verde, cu zapada artificiala peste tot pe jos si ne-am petrecut zilele fara sa spunem niciun cuvant aproape, uitandu-ne unii la altii cat mai intens posibil.

P: Nimeni nu ti-a spus ca faci parte dintr-un experiment?
RP: Exact, 'O sa va punem in fata ecranului verde pentru 8 saptamani si vom vedea cine va ceda primul'.

P: Bill Condon a venit pe platouri cu Oscar-ul in mana?
RP: Nu, nu e genul lui. Dar nu cred ca realizeaza in ce s-a bagat. Nu prea se streseaza sau cel putin, ascunde asta foarte bine. E amuzant, serios. Toata lumea venea la el tipand: 'Bill, ai vazut asta? Nu are niciun sens!'. El doar se uita la ei si spunea 'Stiu, e nebunesc.' Si in secunda urmatoare pleca.

P: E o metoda ca oricare alta de solutionare a problemelor.
RP: Ar fi trebuit sa il vedeti. 'Sunt complet de accord cu voi. E un dezastru.'Si apoi era plecat tot restul zilei. Bill este ilar si pune o parte din al sau simt al umorului in film. The Twilight Saga nu e chiar cunoscut pentru partea funny iar ceilalti regizori au parut foarte atasati de aspectul nelinistii, anxietatii. Inceputul ultimului film este exact opusul: luminat, relaxant...

P: Primele imagini din trailer chiar au parut luminoase si insorite.
RP: Bill este un scenograf excelent, de asemenea. La fel ca si Chris Weitz, care a fost mai indraznet cu New Moon. Nu ii era frica sa se indeparteze de carte cateodata. In orice alt film, cand o replica nu se potriveste, o schimbam in timpul filmarilor pentru a se incadra mai bine. Dar nu a fost intotdeauna posibil cu Twilight. Daca nu eram foarte incantat de o replica, imi spuneau 'Trebuie sa spui asta. Este in carte!'. Bill nu a ezitat, 'O vom modifica, e filmul meu totusi...'. (rade)

P: Tocmai ai facut milioane de fani nervosi.
RP: Pacat. Imi aminteste de ceva ce am vazut de curand, cand am dat peste o poza cu o fata care avea tatuat celebrul citat 'And so the lion fell in love with the lamb.' M-am uitat de doua ori si de fapt era scris 'And the lamb fell in love with the lion'. Va puteti imagina, sa ai un citat dintr-un film scris pe pielea ta si nici macar sa nu fie corect?

P: In primele trei filme , totul se rezuma pe suprimarea sexualitatii. In aceasta parte totul o ia razna: bai la miezul noptii, scene de sex in care patul cedeaza, o sarcina rapida… Nu stiu daca eu as putea sa le fac fata tuturor acestor lucruri in acelasi timp.
RP: M-au speriat si pe mine putin, ca sa fiu sincer. Cand am auzit despre ultima carte si mi s-a spus: 'Vei vedea, ei fac dragoste de multe ori, vor fi si momente mai dificile. Jacob se indragosteste de un bebelus…' am ramas mut de uimire. Rezumata astfel, ai crede ca este ce-a mai tacanita poveste pe care ai auzit-o vreodata. Dar cand o citesti, nu mai pare atat de scandaloasa, atat de socanta. Pentru cei ce nu au citit cartile, sunt sigur ca filmul li se va parea fara indoiala cel mai interesant din toata saga. Plecam de la o poveste adolescentina fantastica, trecem printr-o drama ciudata care se transforma uneori intr-o poveste horror. Sunt scene in care Bella arata ca un extraterestru. Cand bebelusul isi croieste drum din interior afara , ea arata atat de slabita si palida, inspaimantatoare. Kristen a fost nevoita sa poarte machiajul acela oribil, iar cand a aparut pe platouri am intrebat echipa 'Sunteti siguri ca filmam Twilight? Nu se presupune ca ar trebui sa fie inofensiv si interzis copiilor sub 13 ani?'

P: Suntem convinsi ca David Cronenberg va fi foarte multumit. ( Robert tocmai a terminat de filmat 'Cosmopolis', in adapatarea cu Don DeLilo).
RP: Cred ca ii vor placea anumite scene , cum e cea in care eu trebuie sa ii rup placenta Bellei muscand-o… E ceva ce el nu ar fi putut filma in vreun alt film de-al sau in viitor, mai ales cu o privire in detaliu.

P: Cu Breaking Dawn vei atrage cu siguranta si un nou tip de audienta. Incepand chiar cu cei ce vor dori sa il vada pentru scenariul incalcit.
RP: Va merita sa dea banii pe bilet. E ilar; niciun film de o asemenea amploare nu indrazneste sa isi asume asemenea riscuri. Dar din moment ce cele mai nebunesti scene sunt o parte importanta din continuarea povestii, era imposibil sa nu le includem in film. Ne uitam unii la altii zi de zi si spuneam 'Cred ca nu avem de ales; va trebui sa filmam acele scene ciudate'. Nu aveam cum sa le atenuam.

Pbigsmile.gifeci ai devenit un expert in ‘cezariana orala’?
RP: A fost fara indoiala cel mai ciudat lucru pe care a trebuit sa il fac. Mi-am ridicat capul si eram acoperit tot cu branza de vaci sau ce substanta imi pusesera ei acolo. Inainte de a filma scena, Stephenie Meyer, o moasa, Kristen si eu am stat de vorba cu un doctor care ne-a spus unde ar trebui sa musc in cazul ca asa ceva s-ar intampla in viata reala. Doctorul s-a uitat la noi putin derutat si a spus: 'Nu cred ca ai putea face asa ceva in viata reala'.(rade)

P:Suntem tot mai nerabdatori sa vedem filmul…
RP: Si eu sunt entuziasmat. Probabil ca voi muri de ras cand o sa il vad.

P: Sa ne spui daca gresim, dar simt ca toata isteria din jurul povestii se mai potoleste, acum ca duci o viata relativ normala...
RP: Nu inca, nu. In LA, am cam 40 de secunde la dispozitie din momentul in care ajung undeva pana in momentul in care mi se cere un autograf. E vina Twitter-ului. Daca nu ar exista acest site, as trai in liniste si pace. Cand trec pe langa cineva, isi scot repede telefonul . Imi dau seama imediat ca s-a dus pe apa sambetei ziua mea si ca voi petrece mare parte din ea strangand mainile oamenilor. E foarte frustrant.

P: Este adevarat ca ai provocat dezordine in Brazilia cand ai filmat scena din luna de miere?
RP: Da, am provocat-o in aeroport care aproape ca ne-a bagat in inchisoare. Inca nu stiu care a fost motivul dar a fost cam infricosator. Tipul de la imigrari mi-a spus 'Sunteti in tara mea, vom juca dupa regulile mele.' 'Indiferent de ceea ce vrei lasa-ma te rog sa parasesc aeroportul tau'.(rade)

P:Cum a fost ultima zi de filmare pe platourile de la ‘Breaking Dawn’ , cand a trebuit sa spui “La revedere!” ultimilor 4 ani de Twilight?
RP: Eram in Canada pentru ultima zi de filmare cu intreaga echipa. O zi normala de filmare, filmam noaptea, era foarte frig si ploua… Cand asistentul principal de platou a anuntat finalul filmarilor cu tablita lui, toata lumea s-a inchis in cabinele lor fara macar sa facem o petrecere si sa bem ceva. Dar ultima mea zi, vorbind la propriu, a fost extraordinara. Parte din echipa s-a reunit pentru a filma unele scene in plus in Caraibe. Am fost doar eu si Kristen, nu va speriati… Filmam in mare asa ca nu a fost nevoie de machiaj sau de lentilele de contact. Era atat de cald afara, incat la finalul zilei am mers cu totii la un cocktail pe plaja si am urmarit rasaritul. Atunci m-am intrebat de ce nu am facut asa ceva in toti acei 4 ani. Fiecare moment dificil a disparut pur si simplu.

sursa

Robert Pattinson: "Bella arata ca un extraterestru"



Robert Pattinson (25 de ani) crede ca iubita lui, Kristen Stewart (21 de ani), arata ca un extraterestru in "Zori de Zi Partea I", urmatorul film din "Saga Amurg", relateaza femalefirst.co.uk.
"Sunt cateva scene in care Bella arata ca un extraterestru. Cand copilul o mananca din interior, ea pare foarte subţire şi infioratoare.
Kristen a trebuit sa poarte un machiaj oribil pe tot corpul şi cand ajusursangeam pe platouri intrebam echipa: Acesta nu ar trebui sa fie un film permis copiilor de peste 13 ani?"
In schimb, Kristen Stewart a spus de curand ca adora sa interpreteze un vampir.
"Imi place la nebunie sa joc un vampir. Aveam 17 ani cand am citit - Saga Amurg, iar la acea vreme era atat de perfect pentru mine".
"Saga Amurg: Zori de Zi Partea I" are premiera cinematografica pe 18 noiembrie 2011

FanMade

Trailer Breaking Dawn Part 2