vineri, 1 iulie 2011

Chris Weitz vorbeste despre Kristen pe Twitter

FanMade

Robert Pattinson nu va asista la ‘BAFTA Brits to Watch’


Săptămâna trecută a apărut un zvon conform căruia Robert Pattinson va asista la ''BAFTA Brits to Watch''.
Azi a apărut lista oficială cu personalităţile care participă la petrecere şi Robert nu se află printre ei.

Evolutia lui Bella/Edward/Jacob

Kristen pe coperta revistei Liberty [Londra]

Kristen lucreaza cu mama ei la "K-11"




O sursa apropiata a spus pt HollywoodLife.com ca Kristen Stewart este in prezent in Los Angeles si lucreaza la urmatorul ei proiect!

De cand a terminat cu Saga Twilight,Kristen Stewart a fost ocupata prezentandu-se la show-uri,vizitandu-si iubitul in Toronto [unde el filmeaza "Cosmopolis"], calatorind la Londra - acum actrita de 21 de ani este in Los Angeles,unde e ocupata lucrand la un proiect drag ei !

"Kristen este acasa acum,in L.A.,lucrand impreuna cu mama ei, Jules,la filmul lor,'K-11' ",spune o sursa pt HollywoodLife.com."Cred ca o sa fie producator sau scenarista pt film".

Original,colega lui Kristen, Nikki Reed trebuia sa joace in aceasta drama,dar pe 12 aprilie 2010 ni s-a spus ca a renuntat la proiect.

"K-11" va fi regizat de mama lui Kristen, Jules Mann-Stewart si filmarile sunt programate sa inceapa luna viitoare

Detalii despre sedinta de yoga a lui Kristen



Kristen Stewart isi omoara timpul in timp ce Robert Pattinson e in Toronto,filmand "Cosmopolis" - si se mentine in forma participand la cursuri de yoga ! Si HollywoodLife.com are informatii in EXCLUSIVITATE despre sedinta ei de yoga din ziua de 28 iunie,la RiseMovement in Los Angeles !

K-Stew,21, a participat la Vinyasa Flow Yoga cu un instructor,Claire. Sala in sine este mica,intr-un studio privat care nu tine mai mult de 20 de persoane. Alti oameni de la curs au spus ca e cu capul pe umeri si prietenoasa - si n-a adus deloc vorba de Rob, 25. In schimb,ceilalti au spus ca este foarte flexibila si s-a concentrat ca pozitiile sa-i iasa,si ca era destul de fluida prin miscarile ei incat parea o profesionista !

Martorii au spus ca ea si-a lasat atitudinea de "Hollywood" acasa - fara telefon, fara vorba.


2011 Teen Choice Awards - NOMINEES!



 
   
 
  
 




Breaking Dawn este programat pt 21 iulie la Comic-Con

Kristen la RiseMovement - 30 iunie


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Nikki la cumparaturi


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Michael Welch vorbeste despre scena de dragoste din Breaking Dawn



Ne pare rau,Rob & Kristen ! Nu toata lumea asteapta sa va vada scena de sex din Breaking Dawn !

Nu e un secret ca fanii Twilight de prin toata lumea asteapta cu nerabdare scena de sex din Breaking Dawn,despre care s-a tot vorbit.

Si totusi,exista cel putin o persoana care nu vrea sa-i vada pe Robert Pattinson si Kristen Stewart giugiulindu-se in pat.

"Nu am vazut scena",spune Micheal Welch despre scena patului,din Breaking Dawn,la Gala Annual Thirst Project in Beverly Hills."Si ca sa fiu sincer, nu pot spune ca de abia astept sa o vad,pentru ca ei sunt buni prieteni de-ai mei si nu prea vreau sa vad asta."

Jackson Rathbone ne-a spus in februarie cat de fierbinte va fi aceasta scena.
"E cu siguranta sexy",a spus el."Sfaraie,omule ! Sfaraie ca sunca!"

Si totusi,exista un lucru pe care Welch de abia asteapta sa-l vada : viitorul film al lui Stewart,"Snow White and the Huntsman".
"O sa fie o Alba ca Zapada incredibila",a spus el."O s-o faca in stilul Kristen,asa cum numai ea stie.Dar de abia astept sa apara,pentru ca sunt un mare fan al proiectelor ei".

Guri pe twitter

Trailer Breaking Dawn Part 2