duminică, 13 martie 2011

Dakota si familia prin LA

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Christian la premiera filmului "96 Minutes"

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

The weedding scene is being filmed the first week of April

FanMade

Poze noi cu Julia ajungand in Vancouver

Kellan sarbatorindu-si ziua de nastere @ Pure Nightclub [Las Vegas]

FanMade

Bryce si Anna la un eveniment Kate Spade

Jackson si-a rupt o coasta in timpul filmarilor Breaking Dawn


Jackson Rathbone [Jasper Hale in Saga Twilight] a dat multe interviuri in ultima vreme,ceea ce este minunat ,iar in cel mai recent interviu cu Lite Rock 99.3,Rathbone a vorbit despre Saga Twilight : Zori de Zi.
"Filmarile au fost distractive pana acum. Suntem pe la jumatatea procesului ... M-am simtit foarte bine in Baton Rouge",explica el.
El de asemenea a vorbit despre progresul filmelor Twilight din punct de vedere al calitatii,de-a lungul timpului.
"Cred ca fiecare fim e din ce in ce mai bun,stii, singura diferenta fiind regizorii, si acum il avem pe minunatul Bill Condon si a fost un vis sa lucrez cu el. Deci,cred ca o sa fie cel mai bun",spune el."Exista niste momente emotionante in film pe care, Melissa Rosenberg,minunata noastra scenarista si Bill Condon, incredibilul nostru regizor ,le-au combinat intr-o serie, pentru a arata punctele culminante ale acestui film si pentru a aduce cartea la viata."
Cat despre propriile cascadorii in Zori de Zi, el explica ca s-a ales cu o coasta rupta.Se pare ca ,cara niste aparatura in timp ce lucra cu trupa lui, 100 Monkeys, si s-a impiedicat de niste fire si si-a scrantit coasta,dar a tinut secret fata de echipa,ca sa-si poate face singur cascadoriile pentru film."A fost dureros,dar a meritat".

Robert si Kristen vor filma BD la Teatrul Orpheum [Vancouver]


Robert Pattinson si Kristen Stewart vor filma scene din Breaking Dawn,saptamana aceasta intr-o locatie istorica din Vancouver, Teatrul Orpheum. Echipele Breaking Dawn vor face pregatirile pentru scenele de maine ,iar Pattinson si Stewart sunt asteptati sa ajunga luni,pe la 5:30 dimineata.
O sursa a spus,"Vor filma in hol si vor folosi zonele cu balcoane. Tavanele sunt foarte ornate in hol si multe filme au fost facute acolo.Ei de asemenea vor folosi holurile datorita frumoasei arhitecturi."
Dupa ce Pattinson si Stewart termina de filmat la teatru,sunt asteptati sa mai filmeze scene aditionale,luni, pe Strada Beatty din Vancouver. Asa ca fii pe faza Vancouver,Breaking Dawn este peste tot!

Trailer Breaking Dawn Part 2