vineri, 23 iulie 2010

Sorry


Se pare ca maine,23 iulie eu si cu pritenele mele din echipa suntem nevoite sa placam din oras pentru cateva zile.Am fost chemate la un concurs de creatii .Va rugam sa ne iertati dar in aceste zile nu credem ca va mai fi pusa vreo postare noua.Dar,va promitem sa nu pierdeti nimic.Cand ne intoarcem vom pune toate stirile care au fost in timpul in care am fost plecate.Speram sa nu dureze mai mult de 3 zile..oricum ne cerem scuze inca o data 

DVD Eclipse in japonia

Poze noi cu Kristen pentru EW

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Revista "Best Movie" din Italia [scans]

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
Sursa

New Poster Eclipse [Mexic}

Image and video hosting by TinyPic

'The Twilight Saga: Eclipse' - Detalii despre actrita celei de-a "Treia Sotii"

Daca erati cat de cat curiosi de cine a interpretat-o pe "A Treia Sotie" in Saga Twilight:Eclipse,este Mariel Belanger,si cateva noi informatii despre actrita au fost spuse de Castnet.net.
Se pare ca,Belanger este veterana in ale teatrului,poeta si de asemenea lucreaza ca regizor de teatru.


In Saga Twilight:Eclipse,"A Treia Sotie" este o parte din legendele Quileute spuse de Billy Black [jucat de Gil Birmingham in film].


In timp ce aceasta parte este mica in film,era destul de necesara pentru poveste,avand in vedere ca mai tarziu Bella [jucata de Kristen Stewart] reproduce actiunea eroica a sotiei cand ea si Edward [Robert Pattinson,desigur] sunt atacati de Victoria [Bryce Dallas Howard] si Riley [Xavier Samuel].


Partenerul ei din film,"Taha Aki" a fost portretizat de Byron Chief-Moon,si de asemenea Justin Rain a interpretat un razboinic Quileute in film.

Sursa

La ce ne putem astepta de la Marylou in On The Road


Se culca cu multi! ~ Marylou se incurca cu amandoi Dean si cel mai bun prieten al acestui,Sal [actorul englez,Sam Riley],face sex in masina cu Dean in timp ce Sal doarme SI o face cu cel putin 9 marinari!

Spune "Da" - DE DOUA ORI! ~ Marylou se marita cu Dean,divorteaza de el si apoi se cupleaza cu un vanzator de masini.

Are ambitie de blonda! ~ La revedere frumoasa bruneta - Kristen s-a intors la un blond rosiatic ca sa o joace pe Marylou!

Ea IN SFARSIT poate sa se imbrace ca,ei bine,Kristen Stewart! ~ "Beatnik" este doar un cuvant de moda veche pentru "hippy",care este exact stilul lui KStew! Imaginati-va tricouri cu dungi,pulovere foarte largi,bluze pe gat,pantaloni mulati sau fuste mulate si bijuterii cu simbol religios.Oricum,acest tip de femeie este putin mai feminina decat starul cu stil baietesc - deci s-ar putea sa nu-i placa COMPLET noul ei look.

KStew va incerca sa fumeze la greu! ~ Fără exagerare.Femeile isi rulau propriile tigari,si cu totii stim cat de mult iubeste iubita lui Robert Pattinson,o tigare buna!

Se dedica! ~ Stim cu totii cat de mult isi iubeste Kristen trupele,dar daca intradevar vrea sa-si intre in personaj,o sa fie nevoie sa accepte trupe ca Bob Dylan,Punk Floyd si desigur,The Beatles.

Sursa

Kellan,Ashley si Taylor numite Staruri cu Cele Mai Bune Corpuri


E oficial : Kellan Lutz are cel mai tare corp de pe piata. Starul Twilight a ajuns in varful listei de pe MensHealth.com,ce cauta un star cu un corp perfect pentru plaja,intrecandu-l pe Matthew McConaughey pentru locul intai.

Alte staruri au ajuns in ultimii 10,incluzandu-i pe Taylor Lautner,Zac Efron,Jake Gyllenhaal si Channing Tatum,printre altii.

Modelul Sports Illustrated,Brooklyn Decker a fost numita femeia cu Cel Mai Bun Corp de Vara,de catre Women'sHealthMag.com cu Jessica Alba si Ashley Greene urmand pe locurile 2 si 3.


Men's Health magazine's Best Summer Bodies:
1. Kellan Lutz
2. Matthew McConaughey
3. Taylor Lautner
4. Zac Efron
5. Mario Lopez
6. Isaiah Mustafa
7. Mark Sanchez
8. Jake Gyllenhaal
9. Daniel Craig
10. Channing Tatum

Women's Health magazine's Best Summer Bodies
1. Brooklyn Decker
2. Jessica Alba
3. Ashley Greene
4. Vanessa Hudgens
5. Jessica Biel
6. Carrie Underwood
7. Katy Perry
8. Lauren Conrad
9. Jennifer Aniston
10. Kim Kardashian

Interviu cu Kellan din revista Bravo [Germania]

003.jpg
BRAVO:Hey Kellan,stiai ca numele tau Lutz este de fapt german?
Kellan:Deisgur!Asta pentru ca am avut strabunici in Germania!

BRAVO:Serios?
Kellan:Cool,nu-i asa?Sunt un fel de star german al Hollywood-ului [radea].M-am nascut in USA - in Dickinson/North Dakota.Dar bunicii mei sunt din Munich.De-asta am fost des acolo cand eram copil.Dar eram destul de mic si nu-mi aduc aminte mai nimic.

BRAVO:Inca vorbesti germana?
Kellan:Oh imi pare rau,dar acum am uitat totul.Oricum,inca am o conexiune speciala cu Germania!

BRAVO:Asta inseamna ca te simti ca acasa aici?
Kellan:Intr-un fel.Totul pare familiar.Ma simt in siguranta aici.Iubesc Germania si lunga istorie a ei! Am vizitat locuri ale Zidului Berlinului,am mers la muzeu si am vizitat Castelul Sansoucci in Potsdam.Sunt foarte interesat de tara asta.

BRAVO:Dar locuiesti in Hollywood - prin Twilight ai devenit un star pe tot Globul! S-a schimbat viata ta mult?
Kellan:Desigur.Rolul lui Emmett a deschis atat de multe usi pentru mine!Dar eu n-am vrut niciodata faima si banii.Era vorba doar de distractia de a juca.A fost foarte important pentru mine sa ma pastrez cu capul pe Pamant .La fel e si pentru colegii mei Twilight.

BRAVO:Care este starea sufleteasca a vampirilor?
Kellan:Noi suntem ca o familie.Nimic nu s-a schimbat pe durata procesului. Baietii Twilight ies impreuna prin cluburi sau ies cu fetele.Si prietenii mei Robert Pattinson si Jackson Rathbone incep de obicei sa cante la chitarele lor.Dar cea mai buna prietena a mea este Ashley Greene.

BRAVO:Ce va defineste prietenia?
Kellan:Ne-am intalnit acum 6 ani,dupa ce am terminat cu facultatea ca sa devin actor.Ea avea acelasi scop.Asta ne-a adus impreuna.Si acum este minunat,pentru ca amandoi am reusit!

BRAVO:Va sfatuiti reciproc?
Kellan:Cu siguranta - in orice situatie! Eu sunt aici pentru ea daca are probleme cu baietii.Si ea e alaturi de mine daca sufar din dragoste!Suntem ca niste frati - inseparabili.

BRAVO:Ce faceti impreuna?
Kellan:Ne jucam in fiecare seara jocuri ,stam impreuna si petrecem cu prietenii la petreceri de piscina la mine acasa.Sunt cu adevarat un punct de distractie in Los Angeles!Eu impart apartamentul cu alti 3 prieteni [rade] ...

BRAVO:Dar iti permiti sa locuiesti singur acum...
Kellan:Dar imi place asa.Colegii de apartament sunt cei mai buni prieteni ai mei.Am incredere in ei.Ei au grija de casa mea,cand eu sunt plecat si desigur au grija de cainii mei,Kola si Kevin.

BRAVO:Nu le duci lipsa cand esti departe?
Kellan:Ba da!Nu i-am mai vazut de o luna si de abia astept sa ma joc cu ei! Sa ma relaxez in patul meu sau sa alerg prin Hollywood este ceea ce-mi trebuie!
Sursa

O iubire imposibila cap 14 Promisiuni


Livia a postat capitolul 14 din O Iubire Imposibila..Mie mi-a placut sper ca si voua.

KalebNation Interview: Chatting Twilight & Breaking Dawn

Peter la Regis&Kelly

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Kellan in bravo [germania]

Click to view full size image
003.jpg

Anna Kendrick in Scott Pilgrim v/s The World Movie Clip


Jackson Rathbone on E! Daily 10

Robert la filmari

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Nikki Reed Official Site


Click pe imagine

Poze personale Nikki




Evolutia lui Kristen

kpattzsource:

The Evolution of Kristen Stewart from 2002-2010

Poza cu Nikki in "Last day of summer"

Kellan plecand de la sala


Trailer Breaking Dawn Part 2