sâmbătă, 10 iulie 2010

Kristen la Troubador [9.iulie]


Fan art

Kristen Fan Art

Twilight Inspired Cakes




Sursa

Trailer " The Loved Ones" cu Xavier

Poza noua cu Rob "The Summer Hause "

Image and video hosting by TinyPic

Kristen in revista"Candy"

Image and video hosting by TinyPic
imagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.com
SURSA

Interviu: Robert Pattinson vorbeste despre filmarile la “Eclipse”, despre scenele cu Taylor Lautner, si despre viitorul lui Edward in “Breaking Dawn”


The Twilight Saga: Eclipse a fost deja lansat in cinematografele din toata lumea, a facut furori in randul fanilor, box-office-ul se resimte, chiar si elita critica a reactionat relativ pozitiv la filmul lui David Slade, considerandu-l de departe cel mai bun din serie, iar acum, inainte de a ne concentra anticipativ pe ultimul capitol al francizei, The Twilight Saga: Breaking Dawn (care va fi impartit in doua si va fi regizat de Bill Condon), e momentul sa intram putin mai adanc in universul creat de Catherine Hardwicke, si nu putem face decat prin intermediul starului numero unoRobert Pattinson.
Lynn Barker de la TeenHollywood i-a luat actorului un interviu in care i-a solicitat, cu respect si candoare, evident, sa vorbeasca despre Edward, despre faimosul triunghi amoros dintre vampir, Bella si licantropul Jacob, despre modificarile aduse de Slade, despre evolutia lui Edward, si despre diverse alte aspecte ale francizei.
Iata si interviul:
pattinson1TeenHollywood: Triunghiul amoros e central in Eclipse. Te-ai batut vreodata cu cineva pentru o fata?
Robert Pattinson : Da, probabil. Insa nu stiu daca a fost din dragoste. Poate doar din mandrie.
TeenHollywood : Ai fost vreodata in competitie cu cineva pentru o fata, asa cum sunt Edward si Jacob?
Robert Pattinson: Competitie? Nu. Si nici n-am de gand sa fiu. De obicei o las balta. Altfel, daca esti deja cu o fata, situatia te poate obliga la un fel de lupta sau competitie. Insa nu m-as pune niciodata in situatia lui Jacob. Asa esti doar tipul care a distrus o relatie.
TeenHollywood: Cum a fost sa lucrezi cu Taylor Lautner mai mult decat in primele doua filme?
Robert Pattinson: A fost misto, fiindca in afara de cateva scene scurte, toate le fac impreuna cu Kristen. E vorba aici de a-l lasa pe Edward sa aiba emotii si sentimente umane, ca gelozia fata de Jacob, si inabilitatea de a se controla in preajma lui. Odata ce lasi pe cineva sa treaca de scutul emotional, e mult mai usor sa joci scenele intense. Asa ca scenele cu Taylor au fost foarte interesante. E si un actor foarte bun.
TeenHollywood: Ce anume te impulsioneaza in cariera?
Robert: Probabil teama de esec si un complex de inadecvare.
TeenHollywood: Edward e romantic insa foarte posesiv. Cum crezi ca s-a schimbat personajul de-a lungul filmelor?
Robert: In primele doua filme simte o ruptura dureroasa intre el si realitate, iar Bella apare in acele momente ca fiind singura care-l poate tine ancorat in lumea celor vii, aceasta fiind cauza principala a atitudinii lui posesive. Cred ca, pe masura ce serie se dezvolta, Edward accepta din ce in ce mai mult lumea contemporana. Tot ceea ce el considera gresit sin nedrept in primele filme capata o noua semnificatie; cel putin asa incerc eu sa-l joc. InEclipse iese putin din carapacea lui, si sper ca in Breaking Dawn sa devina un tip normal, poate putin mai palid decat cei din jurul lui, insa normal…
TeenHollywood: Cum au fost filmarile la scena din cort in care Bella doarme intre Edward si Jacob. Au fost dificile?
Robert: In chiar prima tentativa de filmare am fost foarte agitat. Nu stiu de ce. Cred c-are legatura cu claustrofobia, fiindca filmam literalmente intr-un cort. Nu m-am putut aduna. Am fost foarte agitat si imi tot uitam replicile. Vroiam doar sa pleznesc pe oricine era langa mine. Am filmat de trei ori, iar Kristen, care trebuia sadoarma, m-a vazut ca-mi pierd iar cumpatul, asa ca, la mijlocul urmatoarei scene, si-a deschis pur si simplu ochii, s-a uitat la mine, si incercat sa ma faca sa rad ca sa-mi treaca agitatia.
pattinson2
TeenHollywood: A incercat sa te ajute. Ce dragut!
Robert: Da, dar e cea mai serioasa scena din tot filmul. In primele secunde am vrut s-o strang de gat, dar pe urma abia reuseam sa-mi pastrez seriozitatea si sa nu rad in hohote. Insa scena a iesit bine tocmai datorita ei. Cred ca, incercand sa nu rad, am dat impresia ca sunt mai fiu, sau ceva de genul asta.
TeenHollywood: Crezi in existenta sufletului, asa cum crede Edward?
Robert: Da, sigur. Nu-mi amintesc cine-a spus-o, insa a spus-o foarte bine: trebuie sa existe suflet si rai, caci pe pamant oamenii buni nu sunt recompensati dupa merit. Intotdeauna mi-a placut aceasta idee, are sens.
TeenHollywood: Avand in vedere ca fiecare film e facut de regizori diferiti, trebuie sa mergi la fiecare in parte sa-i explici perspectiva ta asupra lui Edward?
Robert: E foarte interesant.. La primul film toti aveau cate o idee fixa de cum trebuie sa fie Edward, asa ca toti se certau din te miri ce. Apoi a venit Chris Weisz, ne-a spus ca i-a placut primul film, ca i-a placut cum au jucat actorii, si ca vrea sa ne lase pe noi sa alegem directia in ceea ce priveste personajele. Pe urma a venit David Slade si a zis ca vrea sa faca totul diferit de primele doua filme, ceea ce e bina fiidca-ti ofera noi provocari. E usor sa stagnezi cand joci acelasi personaj. In New Moon am avut senzatia ca forez la mai mare adancime. Apoi inEclipse am avut impresia ca fac un film complet diferit cu un personaj si el complet diferit de cel din primele doua filme. Asa ca da, a fost misto.
TeenHollywood: Care e cea mai mare schimbare pe care a adus-o David Slade personajului?
Robert: Cred ca a incercat sa nu-l mai faca atat de solemn. Pentru mine cel putin, Edward a fost mult prea calculat si precaut, iar David a grabit putin lucrurile si l-a facut mai vulnerabil.
TeenHollywood: Te sperie ca tot ceea ce vei face in continuare va fi comparat cu personajul Edward Cullen?
Robert: Intotdeauna am fost de parere ca ceea ce explodeaza foare iute si spectaculos dispare din memoria publicului la fel de iute si de spectaculos. Nu stiu. Sper ca nu. Poate va fi un lucru bun. Habar n-am.
TeenHollywood: Cum crezi ca va evolua Edward in Breaking Dawn?
Robert: Inca n-am citit cartea. O s-o incep abia peste o luna, asa ca n-am nici cea mai vaga idee. N-am intentionat sa n-o citesc pana acum. Seria Twilight e chiar foarte buna. Stiu doar franturi din poveste, insa nu stiu ce se intampla cu exactitate.

New Trailer The Runaways

Locatiile Filmarilor Breaking Dawn


The Twilight Saga:Breaking Dawn va avea filmarile in Baton Rouge ,Luisiana si Vancouver pana anul viitor,incepand din toamna aceasta.Urmatorul capitol The Twilight Saga va fi lansat in 2 filme separate cu primul avandu-si premiera pe 18 noiembrie 2011.
Bill Condon va regiza ambele filme ,in care joaca Kristen Stewart ,Robert Pattinson,Taylor Lautner alaturi de Billy Burke in rolul lui Charlie Swan si de asemenea membrii familiei Cullen ,Peter Facinelli ,Elizabeth Reaser ,Jackson Rathbone,Nikki Reed ,Ashley Green si Kellan Lutz.
Proiectul bazat pe al -4-lea roman as scriitoarei seriei Twilight este momentan scris de scenarista Melissa Rosenberg cu Wyck Godfry ,Karen Rosenfelt si Stephenie Meyer producand 
Sursa

Trailer Breaking Dawn Part 2