luni, 9 mai 2011

FanMade

Robert Pattinson nu va juca teatru de frica fanilor

Robert Pattinson

Robert Pattinson ar vrea sa joace pe scena unui teatru din Londra insa se teme de reactia fanilor sai, care ar veni sa vada piesa si ar transforma teatrul intr-o sala de concerte.
Actorul din "Twilight" se teme ca fanii filmelor cu vampiri ar strica atmosfera linistita a unui teatru. Mai mult,Robert Pattinson se teme si de asteptarile uriase ale acestora.
"Mi-ar placea foarte mult sa joc intr-o piesa la Londra, dar mi-e frica de faptul ca atmosfera ar deveni ca cea de la un concert 'N Sync. Sau oamenii ar veni sa ma vada asteptand ceva foarte similar cu Twilight", a marturisit Robert Pattinson, citat de FemaleFirst.co.uk.
Presiunea simtita din partea fanilor sai ar fi o experienta prea epuizanta, daca ar fi repetata zi de zi, crede actorul in varsta de 24 de ani.
"Am facut putin teatru si am invatat ca de obicei simti un imbold din partea publicului, care a venit la piesa sperand ca va avea succes. Dar cand merg la premiere, publicul trage intr-un fel de tine, ca si cum vrea ceva de la time. Ma simt intotdeauna complet epuizat dupa. Ar fi ciudat si obositor sa traiesc experienta asta in fiecare seara pe scena", a mai spus Robert Pattinson.
sursa

New Kristen Stewart Elle UK Outtakes!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Twitter Moment

Trailer Breaking Dawn Part 2