miercuri, 30 martie 2011

Scenarista Twilight va adapta romanul SF Earthseed


A dat lovitura cu Twilight si trece acum la adaptarea unui nou roman pentru tineri, Earthseed. Melissa Rosenberg este o scenarista pe val, iar cei de la Paramount, constienti de acest lucru, au ales-o ca sa produca si sa puna pe hartie povestea acestei carti, scrie Entertainment Weekly.

Pelicula va fi o adaptare a operei SF publicata de Pamela Sargent in 1983, iar povestea urmareste un grup de adolescenti nascuti pe cale artificiala, din material genetic prelevat de la liderii proiectului Ship, care ii trimit pe acestia in spatiu, pe o nava ce contine ADN-ul unei multitudini de exemplare ale florei si faunei de pe Pamant.

Misiunea lor este de a gasi o noua planeta, pe care omenirea sa isi poata continua existenta aflata in pericol. Pentru a li se testa abilitatile de supravietuire intr-un lume ce le va oferi, probabil, alte conditii de viata, adolescentii sunt testati intr-o zona numita Hollow, ce simuleaza mediul de pe Terra.

"Earthseed este o lume incredibil de atragatoare, plina de forta si sunt incantata ca pot sa o explorez", a spus Rosenberg. Cum autoarea romanului a publicat si continuari ale acestuia – Farseed, in 2007 si Seed Seeker, in 2010 - pelicula anuntata acum ar putea, si ea, sa fie urmata de altele.

"Premisa de la care porneste filmul se poate extinde cu usurinta intr-o extraordinar de captivanta franciza cu loc suficient pentru elemente noi si umor", a mentionat scenarista. 

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2