miercuri, 30 martie 2011

Pattinson ar renunta la haine pentru iubire




Actorul britanic (24 de ani), starul francizei "Amurg", a marturisit ca ar renunta la cea mai de pret posesiune pentru dragoste, si anume la… garderoba sa!

Potrivit FemaleFirst.co.uk, Pattinson nu are prea multe de sacrificat când vine vorba de iubire, dar ar fi pregatit sa renunte la hainele sale. "Nu cred ca mi-as ucide Intreaga familie sau ceva de genul asta. Ar fi un pic cam mult. Dar as renunta la haine. Cred ca asta-i tot ce am", a spus el.

"Mi-as lasa valiza Intr-o camera de hotel pentru a fugi cu cineva", a adaugat Robert, care are o relatie cu colega sa din saga "Amurg", Kristen Stewart.

Pattinson a mai dezvaluit ca e obsedat si de telefonul sau (un smartphone) si ca s-ar putea juca ore Intregi cu el, deoarece Ii distrage atentia de la ritmul frenetic al vietii sale.

“Incerc sa ma uit la filme, dar nu pot sa ma concentrez prea mult. M-as uita la 20 de minute dintr-un film, apoi m-as juca un joc de pe telefonul meu care se numeste «Fall Down». Nu implica niciun fel de efort intelectual, dar pot sa stau si sa-l joc si 16 ore!", a explicat el

sursa

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2