vineri, 16 iulie 2010

Un nou Interview

Bild.de a postat un nou interviu cu Robert,Kristen si Taylor.
Domnisoara Stewart,Domnule Pattinson,Domnule Lautner..dupa ce ati facut 3 filme din Saga Twilight,va ganditi acum cand se va termina?
Rob : 
Vreau sa spun ca e aproape imposibil sa intelegi experienta asta acum.Totul s-a intamplat intr-o asa scurta perioda de timp,e ca o supernova!
Kristen : 
Admir foarte mult rolul Bellei.Ea imi este ca o sora.As putea sa fac asta,pentru totdeauna.
De ce scena din "Eclipse" va aduceti cel mai bine aminte?
Kisten : 
Cand Taylor trebuia sa- i spuna lui Rob "Sunt mai fierbinte decat tine!".A fost atat de comic,aproape ca nu m-am putut opri din ras.Chiar si dupa ce am auzit-o de 50 de ori,tot mi s-a parut comica.
Taylor : Eu trebuia sa o duc pe Kristen in varful muntelui in timp ce-i spuneam 4 pagini de replici.
Cine este idolul vostru?
Taylor : Idolul meu e Tom Cruise.Este foarte talentat si foarte dragut.Preferata mea feminina este Jessica Alba.Este femeia visurilor si colega visurilor in acelasi timp.
Kristen : Am o deosebita consideratie pentru Joan Jett.Recent am jucat rolul ei in "The Runaways" si am avut ocazia sa o cunosc.Joan a demonstrat ca si femeile pot avea succes in lumea rock- ului si in acelasi timp si-a pastrat identitatea.Pentru asta ai nevoie de mult curaj.
Cum sa simtiti cand va intalniti cu alte vedete? Rob : Am stat langa David si Victoria Beckam o data intr-un restaurant din LA.Am fost putin socat,mi s-a parut ireal.
Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ati citit despre voi? Taylor : Ca am murit.Serios!Am murit chiar de mai multe ori.O data au spus ca niste dansatori australieni m-au omorat.
Robert : Am fost votat cel mai bine imbracat barbat.M-am uitat la mine ,purtam un trenning,foarte vechi ,pantofi rupti si sosete pentru costum - asa ca cel mai bine imbracat ?
Sunteti pusi in situatii in care nu asteptati sa fiti,nu?
Robert : Paparazzi ma urmaresc peste tot,in orice loc ciudat ma duc.Trebuie sa ma obisnuiesc cu asta.Cand am fost in Londra,m-au fotografiat cand eram intr-un magazin si cumparam boxeri ,iar unprieten de-al meu care era cu mine si-a cumparat si el o pereche sa ma faca sa ma simt mai comfortabil.
Taylor : Cel mai ciudat lucru care mi s-a intamplat a fost cand eram in Australia.O fana din Sydney a venit la mine sa ii semnez bratul,iar ziua urmatoare am citit un articol ca si-a tatuat autograful meu.
Twilight trasnmite unele teme de moda veche,cum ar fi iubirea vesnica,fara sex inainte de casatorie.
Robert : Exista oameni care se intalnesc intr-un bar si fac sex in aceeasi noapte si sunt impreuna pentru restul vietilor lor.Unii sunt impreuna fara sa se casatoreasaca,fac 5 copii si se casatoresc la final.Cred ca societatea nu ar trebui sa impuna reguli despre cum sa-ti traiesti viata.Fiecare ar trebui sa fie in masura sa decida asta.
Edward pare ca trezeste o chestie arhaica in femei,nobilul care isi duce iubita in brate.Incotro s-a dus emanciparea ?
Robert : Si eu ma intreb acelasi lucru.(rade)
Cat de mult din tine putem gasi in personajul tau?
Taylor : In viata privata,suntem amandoi persoane obisnuite.
Ce faci ca sa ramai acceasi persoana care ai fost si inainte de acest fenomen?
Kristen : 
Nu trebuie sa te gandesti la el foarte mult.Pe de o parte e grozav,dar pare si foarte ireal.Este o calatorie grea - dar e plina de distractii.
Sursa

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2