vineri, 16 iulie 2010

Scenarista seriei “Twilight” ne spune ce NU vom vedea in “Breaking Dawn”

normal_229
The Twilight Saga: Eclipse s-a dovedit a fi cel mai bun din serie, sau cel putin asta e vorba care circula prin spatiul internautic. In orice caz, filmul lui David Slade a deschis iremediabil apetitul pentruThe Twilight Saga: Breaking Dawnfilmul (sau filmele, caci va fi impartit in doua) care va incheia apoteotic una dintre cele mai desucces francize ai ultimilor ani.
Daca pana la The Twilight Saga: New Moon erau interesati de viitorul amoros al Bellei doar fanii cartilor semnate de Stephenie Meyer, iata ca Eclipse a facut in asa fel incat sa trezeasca interesul vag al celor care pana nu demult pareau contrariati de isteria generata de seria Twilight.
Acestea fiind spuse, Melissa Rosenberg a declarat in luna iulie ca nasterea lui Renesmee ar trebui doar sugerata in Breaking Dawn , lasandu-se la o parte fidelitatea fata de romanul sursa si ignorandu-se apetitul cinefilului modern pentru scenele explicite. Se pare insa ca scenarista se referea la cu totul atceva.
Intr-un interviu acordat celor de la PopSugar, Rosenberg a spus ca toate scenele cheie din roman, cu mici modificari si omisiuni, ar trebui integrate si in cele doua filme care vor incheia seria:
“Nasterea – si toate celelalte scene – ar trebui sa apara in film. Cred ca ma refeream la faptul ca n-ar fi necesarsa-l vedem pe Edward infigandu-si coltii in placenta? Nu cred ca trebuie sa vedem si asta. Cred ca scena va fi sugerata, insa nu vom vedea colti si placenta.”
Scenarista a adaugat ca fanii universului Twilight vor fi incantati de transformarea Bellei:
“Mi-au placut scenele in care Bella devine vampir si se obisnuieste cu noile-i puteri. In special cand ti-o imaginezi pe Kristen, care a transformat-o pe Bella intr-un personaj ciudat si introvertit. Bella se schimba complet din momentul in care devine vampir.”

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2