sâmbătă, 19 martie 2011

Jodie Foster e surprinsă de alegerea lui Kristen Stewart de a fi actrita

Cele doua actrite au filmat impreuna pentru "Panic Room" când Kristen Stewart avea 12 ani, iar Jodie Foster e surprinsa ca mai tânara ei colega de platou a perseverat in meserie. "O iubesc pur si simplu pe Kristen Stewart, dar nu ma gândeam ca va alege sa fie actrita. O intrebasem retoric pe mama ei daca ea chiar vrea asta si mi-a raspuns ca, de fapt, cam vrea", a spus Foster.

Mirarea actritei nu vine din rautate, ci pentru ca Jodie Foster o cunoaste bine pe vedeta din saga "Twilight". "Am crezut asta pentru ca ea seamana foarte mult cu mine: nu se simte comfortabil sa fie o persoana foarte exteriorizata, care isi exprima emotiile, se bate cu caramida in piept si se smiorcaie mereu. Am simtit ca e un tehnician foarte inteligent, foarte interesata de camera de filmat, iar asta m-a facut sa cred ca va alege altceva", a explicat actrita care a lansat recent "The Beaver", alaturi de Mel Gibson.

David Fincher, regizorul care a lucrat cu cele doua actrite la filmul "Panic Room" a spus ca decizia lui Kristen Stewart a fost mult influentata de Jodie Foster. "Nu prea isi asuma laudele pentru asta, dar in cea mai mare parte a timpului nici nu incapeam in camera fiindca era plina de camere de filmat si tot felul de echipamente. Ea e una dintre marii regizori de copii", a spus Fincher, potrivit Ok! Magazine.

sursa

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2