joi, 3 februarie 2011

Rolul Albei ca Zăpada, oferit lui Kristen Stewart

Rolul Albei ca Zăpada, oferit lui Kristen Stewart

Zvonurile săptămânii trecute, conform cărora Kristen Stewart este o candidată puternică în cursa pentru „cea mai frumoasă din ţară” s-au adeverit. The Hollywood Reporter a anunţat că vedeta din Twilight a primit, oficial, oferta de a juca în The Snow White and the Huntsman, cu menţiunea că: „deşi înţelegerea nu este încă finalizată şi mai poate încă să cadă, ambele părţi doresc să o încheie”.
Stewart o va avea astfel ca mamă vitregă şi principal duşman pe Charlize Theron, iar ca protector pe Viggo Mortensen în scenariul lui Evan Daugherty, unde Albă ca Zăpada şi Vânătorul vor fi, se pare, protagoniştii multor scene de luptă, în încercarea de a scăpa de furia reginei cea rea. Urmează acum căutarea prinţului care îi va răpi inima frumoasei cu păr de abanos, însă nu a fost anunţat, deocamdată, nici un candidat pentru acest personaj.
Pentru Albă ca Zăpada, studiourile Universal au preferat-o pe Stewart dintr-o serie de actriţe mai puţin cunoscute precum Riley KeoughFelicity Jones şi Alicia Vikander, deja testate pentru rol. Nu s-a mai menţionat nimic despreEmily Browning, despre care THR spunea în urmă cu o săptămână că este foarte interesată de această partitură.
Popularitatea vedetei din Twilight a făcut ca multe studiouri să o dorească în producţiile lor, printre rolurile de care a fost ataşată recent numărându-se şi cel al lui Louis Lane, din Superman-ul lui Zack Snyder. Reprezentanţii actriţei au negat însă acest zvon, menţionând că aceasta nu este interesată de rol şi că nici nu i-a fost oferit.
Snow White and the Huntsman va fi regizat de Rupert Sanders şi va avea lansarea americană pe 21 decembrie 2012.

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2