marți, 29 noiembrie 2011

Box-office-ul american, vrăjit de The Muppets, cucerit de Breaking Dawn!



In ciuda faptului că a debutat in forţă pe marile ecrane de peste ocean, The Muppets nu au reuşit să intreacă entuziasmul mulţimii de fani ai lui Twilight, aceştia luand cu asalt cinematografele nord-americane şi in acest week-end, prelungit de celebrarea Zilei Recunoştinţei.

Potrivit BoxOfficeMojo, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I a reuşit să strangă 42 de milioane de dolari din biletele vandute 62 de milioane dacă punem şi zilele libere prilejuite de sărbătoarea americană, menţinandu-şi prima poziţie in top. Incasările din toată lumea ale acestei penultime părţi a francizei au ajuns la aproape 500 de milioane de dolari, insă suma este incă inferioară incasărilor globale ale lui New Moon, care au atins 712 milioane de dolari.


The Muppets s-au bucurat de o relansare ce a plasat filmul pe locul doi al clasamentului, cu 29 de milioane de dolari încasări în acest week-end (42 de milioane). Pe trei coboară Happy Feet Two, cu 13,4 milioane, urmat deArthur Christamas şi Hugo, alte două producţii aflate la debutul în cinematografele americane, cu încasări mai puţin spectaculoase – 12,7 milioane, respectiv 11,3 milioane de dolari.
Ultimele cinci poziţii ale clasamentului sunt ocupate de Jack and Jill (10,3 milioane), Immortals (8,8 milioane), Pus in Boots (7,4 milioane), Tower Heist(7,3 milioane) şi The Descendents (7,2 milioane de dolari).

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2