vineri, 23 iulie 2010

La ce ne putem astepta de la Marylou in On The Road


Se culca cu multi! ~ Marylou se incurca cu amandoi Dean si cel mai bun prieten al acestui,Sal [actorul englez,Sam Riley],face sex in masina cu Dean in timp ce Sal doarme SI o face cu cel putin 9 marinari!

Spune "Da" - DE DOUA ORI! ~ Marylou se marita cu Dean,divorteaza de el si apoi se cupleaza cu un vanzator de masini.

Are ambitie de blonda! ~ La revedere frumoasa bruneta - Kristen s-a intors la un blond rosiatic ca sa o joace pe Marylou!

Ea IN SFARSIT poate sa se imbrace ca,ei bine,Kristen Stewart! ~ "Beatnik" este doar un cuvant de moda veche pentru "hippy",care este exact stilul lui KStew! Imaginati-va tricouri cu dungi,pulovere foarte largi,bluze pe gat,pantaloni mulati sau fuste mulate si bijuterii cu simbol religios.Oricum,acest tip de femeie este putin mai feminina decat starul cu stil baietesc - deci s-ar putea sa nu-i placa COMPLET noul ei look.

KStew va incerca sa fumeze la greu! ~ Fără exagerare.Femeile isi rulau propriile tigari,si cu totii stim cat de mult iubeste iubita lui Robert Pattinson,o tigare buna!

Se dedica! ~ Stim cu totii cat de mult isi iubeste Kristen trupele,dar daca intradevar vrea sa-si intre in personaj,o sa fie nevoie sa accepte trupe ca Bob Dylan,Punk Floyd si desigur,The Beatles.

Sursa

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2