joi, 15 aprilie 2010

Unele scene Eclipse vor fi refilmate

Mai multe surse mi-au confirmat ca unele scene cheie trebuiesc refilmate,incluzand scena dintre bella si edward ,in poienita si cateva scene din lupta.Au asteptat saptamani pentru a confirma o data,dar a trebuit sa lucreze dupa programul lui Robert.Initial aveau nevoie de 7 zile ,dar acum din cauza obligatiilor lor ,s-a propus sa lucreze timp de 3 zile cu intreaga echipa.Asta ar trebui sa se intample in Vancouver in urmatoarele saptamani.
Ce e mai interesant e Cine va regiza refilmarile.David Slade este regizorul filmului Eclipse.Dar mi s-a spus ca relatia lui David cu Summit nu e chiar buna .La un anumit punct lucrurile s-au deteriorat inca,chiar considerau sa angajeze pe altcineva pentru refilmari .Numele aruncate pana acum ? Chris Weitz si Chaterine Hardwicke .Chaterine este in Vancouver lucrand la un alt film pe timpul verii.Planuiesc sa intarzie acel proiecr si Hardwicke a fost pe la studiourile si locatiile pentru refilmarile Eclipse.
Cu asta spuse ,Slade si summit comunica acum in termeni mai buni,si inca exista o posibilitate ca el sa se intoarca in Vancouver sa-si completeze filmul.Pana acum nu este nici o decizie finala. 

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2