miercuri, 20 octombrie 2010

Kristen Stewart a jucat aşa de bine rolul de stripper încât a primit jobul din partea barului


Kristen StewartKristen Stewart joacă o adolescentă care fuge de acasă în noul filmWelcome to the Rileys“, iar personajul ei ajunge să facă striptease. Atunci când a filmat scenele de dans, producţia a folosit un bar specializat, iar patronul i-a propus actriţei să se angajeze acolo fiindcă s-a dezbrăcat atât de convingător.
Vedeta din “Twilight” apare în noul ei proiect alături de James Gandolfinidin “The Sopranos“. Kristen a spus că s-a simţit foarte puţin comfortabil când a venit vorba să se dezbrace în faţa camerei de filmat, dar a fost atât de bună încât putea fi considerată profesionistă în striptease.
“Lucrând la acest film… un lucru şocant pe care l-am descoperit e cât de uşor e să îţi etalezi sexualitatea”, a spus actriţa pentru MTV.com. Stewart a trebuit să facă faţă unui val de atenţie din partea bărbaţilor pe platourile de filmare fiindcă s-a plimbat prin New Orleans, Louisiana în costume sumare. Actriţa a spus că o vestimentaţie de genul celor purtate în film e un mod sigur de a primi invitaţii de a ieşi în oraş de la străini.

Un comentariu:

Bella Morte spunea...

Hello your blog is very interesting I have a quetion to you do you want to affiliet? Please let me know you answear here i put my link: www.crepusculomaniafans.blogspot.com
Have a nice day!

Trailer Breaking Dawn Part 2