miercuri, 1 septembrie 2010

Robert Pattinson: Ce se întâmplă dacă el ar fi fost un vampir adevărat?

Actorul din Twilight,Robert Pattinson ne aduce aminte de caracterul sau din seria cu vampiri pe nume Edward Cullen care consuma sange.Dar autocontrolul lui este din ce in ce mai mare atunci cand se intalneste cu iubita lui umana Bella Swan .Dar daca el ar fi fost un vampir in viata reala?
http://www.diariotwilight.com/wp-content/uploads/2010/09/Edward-Eclipse-1.jpg
1.Robert Pattinson nu va mai avea nevoie sa mearga la vanatoare de animale.Orice fata si-ar arata gatul duar pentru a fi muscate de dintii lui.
2.Ar fi dificil sa evite sangele masculin.
3.Ii poate evita cu usurinta pe paparazzi datorita vitezei incredibile si tariei pe care o are.
4.Nimeni nu va mai merge sa urmareasca Twilight,in cazul in care romantismul lui Robert si Kristen [vampir si uman] ar fi in viata reala.
5.Stephenie Meyer ar fi acuzata cum ca ar fi Plagiat sau ar fi obligata sa desemneze toate cartile sale " Inspirata de povestea adevarata Robsten"
6.Robert ar putea sa ofere confort pentru fanii lui pe timpul verii datorita pielii rege pe care o are.Dar nu am putea spune acelasi lucru si iarna.
7.In plus,ar putea traii timp de decenii ,fara teama de a avea par grii.Ce minunat ar fi pentru iubita lui,sa aiba pentru totdeauna un iubit tanar si sexy .

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2