vineri, 24 septembrie 2010

Detalii in exclusivitate despre vizita lui Ashley la magazinul erotic

 
Ashley a plecat la cumparaturi de lenjerie intima printr-un magazin erotic,marti si a rasfoit o carte Karma Sutra! Cumva se pregateste pentru noul ei iubit,Joe Jonas?
Oh,fii cuminte,Ashley Greene!minunata si inocenta actrita din Twilight cu siguranta a facut o intorsatura salbatica in ziua de 21 septembrie ,cand a intrat in magazinul erotic CoCo De Mer-si HollywoodLife.com are toate detaliile despre mica ei aventura!
"Ashley se uita la camasi de noapte cum ar fi o versiune alba al acestui set de matase ,si de asemenea la alte lenjerii " spune un angajat ,care a refuzat sa fie numit.Dar nu numai de asta a fost interesata actrita de 23 de ani
"Ea de asemenea s-a uitat prin carti Karma Sutra-incluzand " Mammoth Book of Karma Sutra " si C**t  colouring book " spune martorul nostru " ea a avut grija sa vada totul din magazin,incluzand vibratoarele"
Dar Ashley a plecat fara sa cumpere ceva " Ea a plecat cu mana goala ,dar suntem destul de siguri ca o sa se intoarca.Multe celebritati vin aici si isi pun asistentii sa le ia lucrurile mai tarziu"




Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2