sâmbătă, 7 august 2010

kristen are colegi noi in filmul "On the Road"

Francis Ford Coppola este la un pas de a demara un proiect vechid e 30 de ani - adaptarea cinematografică a romanului cult a Generaţiei Beat - "On the Road" - semnat de Jack Kerouac.

Viggo Mortensen şi Amy Adams au semnat deja acorduri pentru interpretarea unor roluri în noul film. Conform Deadline, adaptarea pe marele ecran a cartii On The Road a facut un pas mare inainte, asta dupa ce actorii Viggo Mortensen si Amy Adams fost deacord sa aduca la viata povestea scrisa de Jack Kerouc.Mortensen va juca rolul lui Old Bull Lee, pe cand Adams o va interpreta pe sotia si mama celor doi copii ai sai.

Cei doi se alatura unei distributii formate din Kristen Dunst, Kristen Stewart. Sam Riley si Garret Hedlund.
Romanul scris de Kerouac a definit o intreaga generatie de copii care s-au straduit sa isi reia viata in perioada de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial. Filmările vor începe la sfârşitul lunii. Salles şi colaboratorul său Jose Rivera au realizat în sfârşit un scenariu care a fost aprobat de producători, iar filmul va prinde cu siguranţă contur de această dată, după mai multe încercări nereuşite.

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2