joi, 12 august 2010

Jackson vorbeste despre Breaking Dawn cu E!Online

Jackson Rathbone, Kristen Stewart, Robert Pattinson
Starul Twilight a avut o vara ocupata,promovand Eclipse si The Last Airbender,si in acelasi timp fiind in tur cu trupa lui 100 Monkeys [Jackson chiar si-a scos muzicuta pe covorulTeen Choice Awards pentru a ne canta putin].


Dar asta nu inseamna ca se teme sa se intoarca la munca pentru Breaking Dawn,datorita lui Kristen Stewart.


"De abia astept,intotdeauna e o reuniune",ne-a spus Jackson despre intoarcerea la filmarile celor 2 filme,deci a spus ca "n-are idee" cand incepe productia ,doar ca e vorba de toamna asta.


"De abia astept sa vad transformarea Bellei,asta e unul dintre lucrurile de mult asteptate",spune Rathbone.
"De abia astept sa vad cum Kristen Stewart se descurca cu asta.O sa fie amuzant,ea e o actrita incredibila si stiu ca asta e o provocare,dar ea de abia asteapta sa joace acea schimbare"
Si cu totii stim ca fanii de abia asteapta acea scena de sex Robsten,cu pene prin aer.
"Cred ca o sa trebuiasca sa fie PG-13,nu stiu cum o sa-l pastreze PG.Chiar[Scenarista] Melissa Rosenberg ne-a spus ca o sa existe sex in film.De abia astept.E in carti si vreau sa zic,sunt casatoriti,trebuie sa consume acea relatie",radea J.R.


Acum ca datele lansarii ultimelor 2 filme Breaking Dawn,Jax ne-a spus ca este mai mult trist decat fericit ca scapa de indatoririle de vampir.


"E unul dintre acele aspecte triste,Breaking Dawn fiind ultimele 2 capitole din serii,a fost intotdeauna o reuniune de familie,noi toti ieseam impreuna si ne distram. [Twilight] a facut atat de multe pentru mine.La naiba,intotdeauna am vrut sa jos un vampir,e cool.A fost foarte distractiv"


"Sincer,as face Twilight Saga:Origins,povestea veche a lui Jasper.Voi semna!As putea sa joc din nou un vampir furios din timpul razboiului civil"

sursa

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2