luni, 23 august 2010

Hayden Christensen confirma discutiile pentru un sequel al filmului “Jumper”


51487917
Potrivit Collider.com, actorul Hayden Christensen (29 ani) a confirmat cu ocazia premierei canadiene a filmului “Takers” din data de 20.08.2010 ca exista discutii cu privire la resuscitarea thriller-ului SF “Jumper” din anul 2008 intr-un sequel mult mai intunecat, dezvaluind faptul ca el insusi s-a asezat la masa tratativelor pentru a reintra in pielea personajului principal David Rice, care dispune de abilitatea paranormala de a se teleporta dintr-o parte a Globului in alta in diverse scopuri.
Desi din distributia productiei originale au facut parte Samuel L. JacksonDiane Lane, Rachel Bilson sau Jamie Bell, “Jumper” nu s-a bucurat de succes de critica si a esuat lamentabil la box-office, motiv pentru care ne surprinde faptul ca producatorii doresc sa isi riste reputatia si finantatorii sunt dispusi sa isi puna din nou la bataie fondurile pentru un proiect cinematografic ai carui sorti de izbanda sunt pusi sub semnul intrebarii.
Hayden Christensen a cunoscut-o pe fosta lui iubita Rachel Bilson (28 ani) pe platourile de filmare de la “Jumper” si este posibil sa fie coplesit de nostalgie, insa, dat fiind faptul ca cei doi s-au despartit recent si au rupt in mod oficial logodna, nu stim in ce masura Rachel Bilson se va grabi sa accepte propunerea de a o portretiza din nou pe Millie in acest eventual sequel.
Hayden Christensen a declarat insa pentru editorii de la MTV.com ca nu este exclus ca producatorii sa o convinga pe Kristen Stewart, vedeta francizei cu vampiri “The Twilight Saga”, sa reintre in pielea Sophiei, sora lui de pe marele ecran, ceea ce ar putea reprezenta o lovitura de imagine dat fiind faptul ca interpreta Bellei Swan se afla pe val in acest moment si este o actrita in voga: “Chiar in acest moment se discuta despre un sequel. In ce directie s-ar putea indrepta povestea? Din fericire, spre un subiect un pic mai intunecat. Consider ca se pot face lucruri bune si scenariul are potential”.

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2