marți, 27 iulie 2010

Robert Pattinson are linia lui de lenjerie

Actorul nu mai inspiră doar femei. Vânzătorii britanici de la Marks and Spencer au lansat o nouă linie de lenjerie pentru bărbaţi, iar model le-a fost chiar frumuşelul vampir.
Robert Pattinson (24) s-a distrat zilele acestea promovând linia R-Pant, lenjerie creată pentru a fi purtată pe sub blugi mulaţi sau pantaloni scurţi.
“În ultimii ani, am observat cum au crescut vânzările la obiectele mulate. Noua noastră linie e creată special pentru tinerii care se îmbracă în funcţie de ce văd la televizor”, a spus Richard Beale, unul dintre directorii brandului britanic.    
“Marks and Spencer nici măcar nu vinde blugi pentru puştani slăbănogi, însă vânzătorii marşează pe faptul că multe femei vor cumpăra lenejeria pentru prietenii sau soţii lor, care poartă blugi mulaţi”, a explicat stilistul uneia dintre cele mai cunoscute reviste pentru bărbaţi.  
Pattinson nu este primul care a inspirat o linie de lenjerie intimă. Russel Brand şi Mark Ronson chiar au fost de acord să prezinte obiectele de îmbrăcăminte. Rob însă a refuzat să se urce pe podium îmbrăcat doar în lenjerie. Păcat, ar fi bucurat multe fane!

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2