vineri, 30 iulie 2010

Interviu nou cu Kristen in revista News [ Austria]

tumblr.jpg picture by Gossip_dance

  • Esti modelul unei generatii intregi.Cum te descurci cu toata isteria din jurul tau?
Kristen:Fetele de varsta mea se aseamana cu Bella,asta-i evident.Dar nimic de-a face cu mine.Aceste fete o iubesc pe Bella atat de mult incat proiecteaza asta asupra mea.Sunt mai degraba o persoana timida.Toata euforia asta nu e pentru mine,ci pentru persoana pe care o reprezint in film.As vrea sa lamuresc asta : Hey ,nu sunt vreun fel de zeita.Ador Twilight la fel ca voi.Eu duar am fost norocoasa sa iau rolul.Se asteapta sa fiu mai buna decat fanii dar nu sunt.
  • Ei de asemenea te iubesc pe tine ca persoana, modestia ta si faptul ca esti cu capul pe umeri.
Kristen: Oamenii intotdeauna ma urasc pentru asta 
  • In "American Girl" tu interpretezi un marinar care se antreneaza.Regizorul prezice un Premiu Academy pentru tine.O sa inveti sa vorbesti araba? esti interesata de politica?
Kristen: Da ,sunt foarte interesata de asta .Dar atentia in aceasta poveste este concentrata pe o familie.O fata si ceea ce crede despre tara ei.Nu are nimic de-a face cu ceea ce face tara ei de origine.E o poveste tragica.O fata fara alte optiuni se alatura Marinei si la un moment dat aterizeaza in Afghanistan.Si de asemenea  este despre cum se descurca dupa reintoarcere.
  • Reprezinta calatoriile o inspiratie pentru tine?
Kristen:Asta-i foarte cool la aceste exceptionale circumstante.Calatorim mult.Pe de-o parte imi place sa calatoresc,pe de-o alta parte aproape trebuie sa ma fortez s-o fac.Poate ca asta este tipic americanilor,din moment ce noi nu suntem cunoscuti ca vizitatori ai Globului.
  • Pattinson a spus ca i-ar placea sa vada o versiune Twilight numai pentru ochii adultilor.
Kristen:El duar glumea .Eu una,n-as face o versiune porno a filmului Twilight.
  • In Eclipse ,e o scena in care trebuie sa te saruti cu Taylor.Ti-a luat mult sa filmezi asta?
Kristen: A luat o intreaga zi.Eu duar gandeam ," Oh Doamne,asta ar face bine sa fie buna"

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2