sâmbătă, 5 iunie 2010

Eclipse:5 secrete de la filmari

Revista "OK!" dezvaluie picanterii din culisele Eclipse si ce nu a mers bine la filmari
Scena fierbinte din Cort
O sursa apropiata echipei de filmare a declarat pentru OK! a aceea secventa cruciala din cort ,in care Bella ii marturiseste lui Jacob ca il iubeste,demonstrandu-i acest lucru cu un sarut ,a trebui sa fie filmata din nou,deoarece testele de audienta au aratat ca este prea riscanta pentru gusturile spectatorilor.
Are Rob Ceva Impotriva Site-ului E-Bay?
Dupa filmari,Rob a fost atat de ingrijorat ca vreo pereche de pantaloni sau de sosete de-ale lui,ar putea fi vanduta pe internet,incat le-a cerut celor din echipa de securritate sa-i adune toate lucrurile din camera de hotel inainte sa plece.Conform staff-ului hotelului,orice urma a sederii lui in acel apartament a disparut inainte de venirea cameristelor.
Taylor Se Preface
Stand de vorba cu fanii adunati la aeroportul din Vancouver ,Taylor Lautner a dezvalui un secret de la filmari:desi s-a antrenat ca un nebun pentru pelicula Eclipse,adevarul este ca el nu-i atat de rapid cum pare in film"Doar ma prefac ca sunt un bun alergator"a glumit Taylor,referindu-se la personajul sau,care pare ca fuge cu fiteza luminii in inumite scene.Totul este doar o iluzie optica! De fapt ,actorul alearga pe o platforma trasa la randul ei de un camion.
 Peruca lui Kristen
Din cauza tunsorii scurte cu care s-a ales in filmul The Runaways,unde a jucat-o pe Joan Jett ,Kris a trebuit sa apeleze la extensii pentru a intra iar in pielea Bellei.Dar suvitele nu vroiau sa stea la locul lor ,lucru observat si de fanii filmului,astfel incat regizorul a trebuit sa refaca unele scene .Dupa un timp,actrita a primit o peruca ,pe care a fixat-o bine pe cap"Kristen n-a avut nimic impotriva ei" a spus o sursa.
Drama din Breaking Dawn
Zvonurile conform carora Ashley Green si Kellan Lutz ar putea fi inlocuiti in continuarea Breaking Dawn ,deoarece au cerut un salariu de 4 milioane de dolari,s-au dovedit a fi false:Au cerut mai putin de jumatate de acea suma",a spus revistei OK! un participant la negocieri."Nu s-a pus problema ca ei sa fie inlocuiti"

Niciun comentariu:

Trailer Breaking Dawn Part 2