miercuri, 13 aprilie 2011

Funny

4 Aniversari, 4 ani impreuna

Kiowa a terminat filmarile



Twilight Saga: se filmează cu poliţia in platou



Platoul de filmare al Amurgului e păzit de poliţie, relatează www.nme.com.
Filmul, ce urmează a fi ultimul din seria Twilight, a avut deja parte de o "spargere", nu demult apărand pe diverse site-uri cateva fotografii de lucru cu cei doi actori principali in secvenţe cu conţinut sexual.
După ce au apărut pe internet fotografii cu scene foarte fierbinţi intre cei doi protagonişti, producătorii au luat măsuri de protecţie. Nu pentru sex, pentru intimitatea filmărilor.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart formează un cuplu şi în afara ecranului. În prezent filmează scenele căsătoriei dintre cei doi eroi principali, Edward şi Bella, undeva în munţii Canadei. Ofiţeri de poliţie, aflaţi în afara programului de serviciu, păzesc locaţiile de filmare, aşa cum ne informează şi Daily Mail. Umbrele uriaşe şi perdele mari de pânză protejează platourile de filmare de cei care ar încerca să facă fotografii din aer. Acum aproape o lună, când fotografiile de lucru au fost postate pe internet, Summit Entertainment a implorat fanii Twilight să se abţină de la a privi aceste materiale şi de la a le răspândi mai departe, considerându-le – pe bună dreptate – parte a unui proces de creaţie aflat în plină desfăşurare.

Fan Made Breaking Dawn II

Kristen Stewart a primit o motocicleta de ziua ei

Actrita a primit o motocicleta pe 9 aprilie, cu ocazia implinirii varstei de 21 de ani, de la colegii de pe platourile de filmare, anunta femalefirst.co.uk.

De ziua ei, Kristen Stewart se afla in Vancouver, Canada, unde filmeaza pentru ultimele doua parti ale seriei "Saga Amurg".

O sursa a spus: "Rob (n.r. – Robert Pattinson) era incantat pentru Kristen si s-au plimbat pe rand cu motocicleta. Kristen a invatat sa conduca un motor in Luna Noua, asa ca echipa de productie si ceilalti actori s-au gandit ca este un cadou potrivit".

Kristen Stewart a avut parte de o petrecere cu ocazia zilei de nastere si se simtea stanjenita cand se afla in centrul atentiei.

"Rob a condus multimea care ii canta si se vedea ca ea este stanjenita. Cu totii erau binedispusi, dar se vedea ca sunt putin melancolici, din moment ce filmarile se apropie de final", a completat sursa.

Prima parte a filmului "Saga Amurg: Zori de zi" ajunge in cinematografele din Romania pe 18 noiembrie 2011. 




sursa

Carlisle Cullen in topul celor mai bogate personaje fictionale

Vampirul nemuritor Carlisle Cullen, interpretat in franciza Twilight de Peter Facinelli se afla in topul celor mai bogate personaje fictionale. Doctor in micul oras Forks, Carlisle este un mare fan al site-ului getrichslowly.org, un blog financiar, care se bazeaza pe puterea extraordinara a intrereselor imbinate. Acum in varsta de 370 de ani, vampirul a adunat una dintre cele mai mari averi (36,2 miliarde $) dupa ce a depus o mica suma din averea sa intr-o banca, in anul 1670 si a lasat dobanda sa se adune. Mai recent a investit in companii gigant precum Wal-Mart si Google, datorita sfaturilor primite de la fiica lui adoptiva – Alice, care poate sa vada in viitor.
sursa

Imagini noi cu Jacob Jankowski de pe site-ul oficial WFE

Un nou trailer “Love, Wedding, Marriage”

Nou video cu Jackson, Kiowa si Christian pt Troix

New WFE Still

Funny

Angela Sarafyan pentru Troix Magazine

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Trailer Breaking Dawn Part 2